Тема за дамите от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за дамите от форума

Мнениеот Матейко » 04 Сеп 2011, 22:29

Strange написа: А може пък това да е била целта ми. Да се подразните, да се вдигнете на борба за равноправие и да направите безгащен поход. ;)

Ауууу! Няма да си губя времето с трион. Отивам за моторна резачка, самолетоносач и астероид - убиец!... Половите наследници на Гай Юлий Цезар на безгащен поход! Ауууу! :twisted: :twisted: :twisted:
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 04 Сеп 2011, 22:38

Като спомена наследници, реших да вметна, че всеки от нас тук е продукт на дълга верига предци, всеки от които е намерил партньор от другия пол. Що го казах ли - само за да докажа, че жените са цивилизоващия фактор в процеса на еволюцията. Make love not war/craft/. 8-)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 05 Сеп 2011, 06:51

Strange написа:Като спомена наследници, реших да вметна, че всеки от нас тук е продукт на дълга верига предци, всеки от които е намерил партньор от другия пол. Що го казах ли - само за да докажа, че жените са цивилизоващия фактор в процеса на еволюцията. Make love not war/craft/. 8-)

Видях само казване, но не и доказване, ала това е типично за жената. А аз си мислех, че главният цивилизоващ фактор е гордостта човешка, а то било жената. Което пък май е едно и също, защото се гордея с жените, които познавам. Мисля, че това е подходящ край на спора, г-жо Цивилизоващ фактор! :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 05 Сеп 2011, 08:44

Матейко написа:Мисля, че това е подходящ край на спора, г-жо Цивилизоващ фактор! :)

Това не е спор, а спаринг. И за да не бъда обвинена в /типично женско/ противоречие в изказванията си, ще допълня, че е безконтактен. Значи няма проблем в него да участват и цивилизоващи фактори-пацифисти. :P
Край на първи рунд.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 05 Сеп 2011, 13:18

Strange написа:Това не е спор, а спаринг. И за да не бъда обвинена в /типично женско/ противоречие в изказванията си, ще допълня, че е безконтактен. Значи няма проблем в него да участват и цивилизоващи фактори-пацифисти. :P
Край на първи рунд.
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 05 Сеп 2011, 13:45

Не врат, а шия. Ние, мъжете не си падаме по безконтактните двубои, било то спаринг, било то друго, което вероятно ще допълниш, Strange, за да не си отдолу. :) Безконтактният спаринг е много разпространен на село, при словесните битки между комшийки през плета. Или в града между два балкона. Мъжете сме директни. Друго си е да блъснеш партньора в гърдите и да викнеш "Кой си те бе!". Туй е то битка? Плюс това тук сме на чужд терен, темата е дамска и могат да се очакват всякакви провокации - примерно слабително в туршията. Няма ли някоя независима, мачовска тема. А и аз не си падам по сблъсъците, за сметка на което съм много талантлив сеирджия. :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 05 Сеп 2011, 20:24

Матейко написа:Ние, мъжете не си падаме по безконтактните двубои, било то спаринг, било то друго...

Безконтактният двубой в този случай е демонстрация на умения, без намерение реално да се повали съперника. Това много прилича на ролева игра. И така погледнато вие мъжете определено си падате по това друго.
/за справка - кока шастра/ ;)
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 05 Сеп 2011, 20:44

Strange написа:... И така погледнато вие мъжете определено си падате по това друго.
/за справка - кока шастра/ ;)

Аз пък изобщо не си падам по кока-шастра, кока-кола, пепси-кола, оранжада и тем подобни сладникави дивотии, разлагащи мъжа. Колко е часа? Минава осем и половина вечерта. За каква кока-шастра изобщо може да става въпрос? Руска водка няма ли? Така е - дамска тема. :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 05 Сеп 2011, 20:49

Матейко написа:Колко е часа? Минава осем и половина вечерта. За каква кока-шастра изобщо може да става въпрос? Руска водка няма ли? Така е - дамска тема. :)

Ми дамска е, я! Би трябвало да почерпят, а не да философстват в тази доба... :)
КОМИСАР

Мнениеот Strange » 05 Сеп 2011, 21:02

цъцъцъ
Матейко, ти що противопоставяш кока шастра на водката. Много добре си вървят заедно даже.
Лорд, философстването е неизбежно по време на почерпка. Огледай се - може и да черпим. 8-)
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите