Re: Вярно ли е че?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 31 Май 2010, 00:04

FREE.BG. Линкове. Сайтът се хоства от. ~. да пазя и служа. http://www.free.bg. POLICEBG .FREE.BG. Назад. Министерство на вътрешните работи · СФС-МВР · POLICE-BA4KA ...
policebg.free.bg/ - Кеширана версия - Подобни

Не разбрах къде се хоства този форум?
Иима ли нещо общо с ба4ката?
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот SYNOPTIK » 31 Май 2010, 09:15

http://www.free.bg/- с локация в Германия
http://www.ba4ka.com/- с локация в България
Това лесно се проверява. Общото е общата тематика на двата сайта.
След затварянето за две седмици на PoliceBG през декември 2008 година,бе създаден police.ba4ka.com ! Двата форума са абсолютно независими един от друг,и се администрират от различни хора,нямащи връзка помежду си,освен че са служители на МВР.
В началната страница на PoliceBG има поставени линкове към сайта на МВР и police.ba4ka.com,като сродни сайтове,а регистрацията към някои от тях е по избор на потребителя !
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот Lord » 19 Юни 2010, 00:41

Вярно ли е, че вече има регистрирани и заведени искове за неизплатени обезщетения на пенсионирани ДС в МВР в съда в Страсбург?
КОМИСАР

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 19 Юни 2010, 01:14

Lord написа:Вярно ли е, че вече има регистрирани и заведени искове за неизплатени обезщетения на пенсионирани ДС в МВР в съда в Страсбург?

Има много заведени дела.
Желая успех на юристите отговарящи в тази сфера МВР ;)
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Sir Humphrey » 19 Юни 2010, 01:47

Lord написа:Вярно ли е, че вече има регистрирани и заведени искове за неизплатени обезщетения на пенсионирани ДС в МВР в съда в Страсбург?

Лично аз се съмнявам. ЕКПЧОС постановява, че жалбите пред ЕСПЧ са допустими само ако в държавата на жалбоподателя са изчерпани всички законови механизми за обезщетяване.
Проблемите с изплащането на обезщетенията се появиха сравнително скоро и едва ли делата, заведени тук са минали през всички инстанции с отрицателен за служителите резултат.

Сега ме мързи да отварям конвецията и да чета подробно, но не ми се вярва неизплащане на обезщетение да е нарушение на човешките права (в духа на конвенцията)...
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 22 Юни 2010, 23:10

Думи на председателя на Контролната комисия на СФСМВР Иван Савов.

от madcop » Нед Авг 23, 2009 10:43 am
Страхливецо, защо нямаш достоинство да си вдигнеш телефона, ти си срам за СФС и ме е гнус от теб. Аотносно Радка ако не беше тя, нямаше да ходим въобще в румъния и да си разходиш влашкото дупе с автобусче. Ти си жена в мъжки дрехи, подъл и долен страхливец, комплексар и предател, и мога да го докажа!!!!!!!!!!!! Ти не си нищо повече от Виолета-приеми виолета като вид обида. Повече не ми се занимава с теб влечуго долно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Изпратено на: Нед Авг 23, 2009 7:08 pm
От: madcop
До: kapandura
СТРАХЛИВЕЦО ДОЛЕН! ЗАЩО НЕ МИ КАЖЕШ КАКВО МИСЛИШ НАЖИВО, ЗАЩО КОГАТО СИ ПРЕД МЕН СЕ МАЗНИШ А ЗАД ГЪРБА МИ ГОВОРИШ ПРОСТОТИИ, ДОЛЕН ГАД МРЪСЕН.

от madcop » Нед Авг 23, 2009 9:01 am
Здравейте на всички добронамерени и не чак до там колеги, здравейте и на всички зяпащи, да ви кажа нямаше да се включа въобще в тая дискусия ако не ми беше направил впечатление един капандурски постинг с историческа препратка, е да България е завладяна от турците благодаретние на разделението на група малодушни синове на една ЕВРЕЙКА , която за да си изиграе по чифутски картите разделя синовете си и ги кара да се мислят за велики и незаменими. Смешното е че аналогия имаме перфектна в наше време, но ще оставя разсъжденията за номера на еврейката на Вас, цветя мои ........... Ха сега Лъчо , кой кой е и къде е видинското царство?!?! Пробвай пак......
Без думи...
Бре народе... хора имате ли очи и уши?
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 22 Юни 2010, 23:23

Из архивите.
Чудя се дали kapandura може да намери поне един делегат на Извънредната Национална конференция, който да потвърди, че съм се клел по време на конференцията за каквото и да е.
Истината е, че когато бях предложен за член на УС зададох въпрос. Той беше формулиран приблизително така: "Има ли в залата някой, който да стане и да каже в очите ми, че съм бил член на политическа партия?".
Когато задаох този въпрос kapandura стоеше заедно с мен пред делегатите като един от номинираните за членове на УС (което изключва възможността да е спал и сънувал, че съм се клел).
Единственото логично обяснение за мълчанието на kapandura (доколкото след въпроса ми той мълча заедно с останалите делегати) е, че към 19.12.2009 г. kapandura не е разполагал с информация за членството ми във ВМРО навремето. Аз обаче имам впечатлението, че действията (и бездействието) на kapandura не винаги са логични. Може пък и да бъркам, знам ли...
От Малкия.

Пич. Нямах преки доказателсва за това. Но ти в последствие си призна!?!
От мен.

Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 16 Авг 2010, 21:56

МАЛКО ИСТОРИЯ ЗА "ПРОЯСНЕНИЕ"

1000 полицаи пиха по една студена вода пред МВР

http://news.ibox.bg/news/id_701691925
увереност
Изображение
Бойко Борисов
Ако в момента се появя там (на мястото на протеста, бел.ред.), бившите ми колеги и подчинени веднага ще застанат мирно и ще козируват. А като кажа „Отивайте си", ще си отидат.

Изображение
Към 1000 служители на МВР се събраха отново на мълчалив протест в градинката между църквата „Св. Седмочисленици" и Министерството на вътрешните работи.
Миков чакал в кабинета си контактна група на протестиращите за разговори. Те не отиват
Още...

Както бяха обещали, много от протестиращите са с бутилки вода, като символ на студената вода която пият служителите на министерството.
Те отказват коментари на медиите с обяснението, че други са тези, които трябва да отговорят на въпросите им.
Пред входовете на министерството засега няма събути обувки. Очакваше се това да бъде направено като израз на действията на МВР ръководството, оставили служителите "голи и боси".
Президентът на националния полицейски синдикат Емил Рашев по-рано заяви, че акцията не се подкрепя от синдикалната структура.
По думите на Рашев нагласите за пиене на вода от служителите на МВР са намалели, след като министърът на вътрешните работи Михаил Миков издаде заповед, според която работещите в системата на МВР ще получат за Коледа по 400 лв. на човек.
Освен това, тогава стана ясно, че до няколко седмици полицаите трябва да получат и своите зимни униформи.

Над 200 полицаи се събраха пред сградата на ОДП в Силистра на мълчалив протест. Заедно с тях на протеста са дошли техните съпруги и деца.
Във Варна служителти се събраха също за втора поредна седмица пред сградата на Областната дирекция на МВР. Те носеха бутилки с минерална вода и казаха, че я пият, защото е здравословно.
Само някои от служителите на реда уточниха, че подкрепят колегите си от София и имат само социални искания.
В Разград над 100 полицейски служители от всички Районни управления също изразиха протеста си с пиене на минерална вода. Всички полицаи изпратиха и SMS-и в подкрепа на децата на загинали свои колеги.
Сливенските полицаи заложиха на марката "Девин". Около 150 служители на Областна дирекция на полицията - Сливен организирано пиха минерална вода пред сградата на РПУ-Сливен.
Към тях се присъединиха и служители и от Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица. Полицаите споделиха, че сред има дознатели и граждански лица, които работят в МВР.
Над 70 полицаи, които протестираха пред ОДП във Велико Търново също дариха по 1 лв. за децата на загинали свои колеги. Протест на полицейски служители имаше още в Габрово и Плевен.
Припомняме, на 13 декември полицаи се събраха в градинката на църквата „Св. Седмочисленици" до сградата на МВР в София и запалиха цигари.
Т.нар. „голямо пушене" бе знак на несъгласие с политиката на държавата към служителите на реда.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 16 Авг 2010, 22:22

Тогава беше така.
http://www.btv.bg/news/story/127782
Изображение
http://news.ibox.bg/news/id_686034899
и това
http://bulgaria.actualno.com/news_226813.html
А сега е... бре зле.
Самите синдикални "лидери" приеха, чрез формата на дарение да постъпват суми по сметката на СФСМВР, защо се пишат и изричат лъжливи думи не знам.
http://pozvanete.bg/news.php?id=66257&recommend=1
Нека който е член към момента на СФСМВР прочете първите решения на УС/радини/ на СФСМВР.
Там се взема решение точно за тези дарения.
Това е едно от нещата на което се противопоставяхме и едно от нещата, на което в момента уж се противопоставят.
Просто много лъжи и лични интереси.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот PAOLON » 16 Авг 2010, 22:33

http://vbox7.com/play:c92b6471 Ето това трябва да им припомним.
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите