Биг Брадър family

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Биг Брадър family

Мнениеот Lord » 13 Апр 2010, 00:02

Изображение
КОМИСАР

Мнениеот osata » 13 Апр 2010, 00:13

Lord написа:Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 13 Апр 2010, 00:16

Ужас! Вече сериозно изчезвам безкрайно от темата! МенЕ ме нЕма у цЕлата схема... :evil:
КОМИСАР

Мнениеот Sir Humphrey » 13 Апр 2010, 00:31

Пфффф
Е*аси смешката. И после иди вярвай, че шоуто не е нагласено. Платено им е що-годе добре да се цункат-гункат. Не знам от кои населени места са, но ако пичувьитьи са от места с нисък стандарт на живот, тогава сигурно са им платени някакви смешни пари. Както и да е. Ако обаче са си продали и г*зовете и излъчат "гвоздея" на програмата по ТВ, вече би било повече от отвратително.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SYNOPTIK » 13 Апр 2010, 15:12

МВР шефът се обяви срещу „Big Brother”

Вътрешният министър Цветанов Цветанов се обяви срещу предаването „Биг Брадър". Според него това, което се излъчва в момента не е редно да бъде гледано.
„Трябва да има активна гражданска позиция, когато говорим за възпитание, за ценности", заяви още Цветанов. Аз не гледам Биг Брадър, защото не смятам, че това е предаване, което заслужава да бъде гледано и такива предавания ни отдалечават от ценностите, посочи още той.
„Няма нещо, което да даде позитивното в обществото, няма нещо, което да даде възпитателния ефект, който според мен трябва да се цели от всяко едно предаване", убеден е още вътрешният министър.
Цветан Цветанов изрази надежда, че СЕМ ще провери повече активност по отношение на подобни предавания. Той очаква и повече активност и в обществото срещу такива програми.
„Смятам, че сме длъжни да променим това, което наблюдаваме днес", каза още вътрешният министър в интервю по време участието си в кръгла маса „Заедно срещу насилието", организирана от женската организация на ГЕРБ.
Междувременно в Къщата вчера най-агресивният съквартирант Стоян Шопов разкървави устата на Цветелин Цветанов.

dir.bg
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот osata » 13 Апр 2010, 16:15

Огромна разлика между Миков и Цветан Цветанов !!!
Със всеки изминал ден се убеждавам, че това е правилният ни министър. Дори и от светлината на изказване за биг брадър - много добре "шефе" - жив и здрав да си !
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Добро Утро » 13 Апр 2010, 21:28

Lord написа:Ужас! Вече сериозно изчезвам безкрайно от темата! МенЕ ме нЕма у цЕлата схема... :evil:

...за кой ли път го казваш.... :roll: :mrgreen: :mrgreen: пък си от най-редовните в темата.. :lol: :lol: ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Raptor » 13 Апр 2010, 21:55

Баф му и тъпото шоу!
Добре, че имам доста канали и сега си гледам някакво Хистори за японските камикадзета! Предполагам, че е доста по-отпускащо, да гледам на документални кадри, как японски пилот се врязва в самолетоносача юесес "Ентърпраиз", отколкото някакво бигбрадърско нападение с ... убийствени целувки!
След второто, определено ще ми се наруши спокойния сън, а след гледане на първото, ще изпадна във дълбок приспивателен размисъл - кой е по достоен: Японския пилот или героичните артилеристи от кораба? :roll: :?
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот Sir Humphrey » 14 Апр 2010, 00:13

Рапторе, препоръчвам ти "Ватерло Роуд" по Канал 1 - готин английски сериал (досега го гледах). :)
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 16 Апр 2010, 23:36

СЕМ послушаха Цветанов за "Биг брадър фемили"
16.04.2010 16:08
Регулаторът изпрати писмо до Нова телевизия, в което я съвета да не излъчва сцени с агресия преди 23 ч.
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2914691

Изображение
Председателят на СЕМ доц. Георги Лозанов
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите