Тема за мъжете от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за мъжете от форума

Мнениеот Strange » 14 Апр 2012, 15:59

clearly написа:Просто приемете, че докато жените мечтаят да се разхождат на лунна светлина по плажа с мъжа на мечтите си, който е смесица между Джони Деп и Вин Дизел, например, момчетата са далеч по-практични.

Току що открих, че аз всъщност съм мъж. Трябва да преосмисля живота си в заблуда, затова веднага предприемам нещо по въпроса. Първо отивам да се напия в кварталната кръчма, след това се надявам да се сбия с някого и като се върна ще ви питам дали ме уважавате. И разбира се, както обикновено, през цялото време ще мисля за практични неща. ;)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Kali » 14 Апр 2012, 16:12

[quote="clearly"]
По -повод анкетата ти, статийка касаеща защо мъжете харесват толкова оралната любов ;)
Толкова много връзки са се разпадали именно заради неразбиране на този така прост въпрос, че статистиците просто не се наемат да изчисляват.

Аз пък, тържествено обещавам да не използвам вече думата "свирка"! По-скоро ще я използвам само по предназначение - като съществително и като глагол. И в никакъв случай в преносен смисъл :oops: :cry:
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 14 Апр 2012, 19:30

clearly написа:... За разлика от жените, които имат няколкостотин повече нервни окончания и могат да изпитат поне два вида оргазъм, мъжете са малко ощетени в тази област и оралната любов всъщност е единственият начин да сменят малко усещанията...

clearly, това не го знаех! И що тогава ние сме силният пол, след като вие изпитвате поне два вида оргазъм?... Всъщност в мен възникват доста въпроси, но съм си свенлив и ще си си ги задам сам на себе си, ама тихичко... Няколкостотин повече нервни окончания от мъжа. Значи докато ние ходехме на лов, на война, в кръчмата, и по други мъжки работи, вие сте трупали нервни окончания! Не трябваше да захвърляме матриархата. Не трябваше! :(
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 15 Апр 2012, 07:42

clearly написа:...
Мъжете е добре да разполагат с поне 10 чифта бельо във всеки един момент от живота си.
Така може да имате по един чифт за всеки един ден от седмицата плюс три допълнителни за специални случаи....

Десет! Във всеки един миг от живота си? Винаги съм се чудел какво трябва да сторя в следващият си миг. А за по-следващият просто си нямам идея. И ето го спасението: 10 чифта бельо. Благодаря ти clearly! Ти спаси мъжете от прословутата слабост на силния пол да не знаят какво да правят в следващият си момент, да се оглеждат към жените, та дано да им подскажат, дано да им влеят самочувствие, а то какво било - поне 10 чифта бельо! Ей сега отивам да натъпча в торбата не 10, а поне 20 чифта бельо, ще тръгна с него по широкия свят, и ще открия поне още пет континента. Сигурен съм, че Колумб е тръгнал към Индия с торба ичове. Само с чисти ичове човек може да си позволи да открие вместо Индия Америка... clearly, нали имаш чувство за хумор! :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 16 Апр 2012, 21:15

Уважаема съпруго, ...хахахха, ама е истина как оно време са се оправдавали мъжагите.
Изображение
Момчета, тази вечер спокойно можете да повилнеете с приятели по барове и дискотеки. Не само защото е неделя . Всъщност можете да го направите и в който ден от седмицата искате. Защото открихме универсалното средство за омилостивяване на благоверната (освен парите и бижутата, които действат безотказно). Не че ще се разминете без последните, но все пак, можете заедно с тях, в знак на уважение, да поднасяте на жена си и извинителна бележка.

Изобщо не е шега. Такива са съществували някъде през миналия век (както се чете от самата бележка). Ние я изровихме от аналите на интернет необята, за да ви я дадем, пък вие разпечатвайте, разпечатвайте и връчвайте на съпругата. Преди това обаче не забравяйте да я попълните, както си му е редът, за да не ядосате жената. И обезателно поправете датата. Защото ако не сте се вясвали при съпругата си си от 198и-някоя година при нея, едва ли една бележка би ви спасила.

Имайте предвид, че това средство може да ви отърве кожата за най-много няколко часа (до едно денонощие) отсъствие от дома, като единственият начин, по който може да подейства на съпругата или приятелката ви е – като я разсмее.

И за да не помислите, че ви поощряваме да направите неща, които ние не бихме направили, веднага ви цитираме какво гласеше бележката на един наш колега до съпругата му:

Здравото семейство изисква ВЗАИМНО ДОВЕРИЕ (никаква редакция на този лозунг, той звучи гордо)

УВАЖАЕМА СЪПРУГО,

Настоящата оправдателна бележка се дава на

Петър Сарафов

Ваш верен съпруг, в уверение на това, че същият е бил от 22:15 часа на 23.11. до 04:38 часа (по спомени на старшия) в компания с честни и почтени мъже и не се е занимавал с деяния (като пиянство, зяпане на мадами, посещения в стриптийз бар, участие в бой и други подобни), които биха накърнили семейната Ви чест.

гр. (с) София 198_ г. (поправете веднага на 2012 г.)

от групата:

1. Недялко Ковачев

2. Теодор Деянов

3. Иван Савков

4. Кристиян Чакъров

5. Константин Симидчийски

6. Красимир Киров

Старши на групата – Георги Тотев
:D :D
източник div.bg
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 16 Апр 2012, 21:43

Clearly, къде мога да си намеря горепосочената извинителна бележка? Явно не мога просто да я копирам или сам да си я напиша и принтирам, защото забелязах, че тя е от специална жълта хартия, която внушава респект и абсолютно доверие. Ох, как ми трябва туй документче... :oops:
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 16 Апр 2012, 22:28

Матейко написа:Clearly, къде мога да си намеря горепосочената извинителна бележка? Явно не мога просто да я копирам или сам да си я напиша и принтирам, защото забелязах, че тя е от специална жълта хартия, която внушава респект и абсолютно доверие. Ох, как ми трябва туй документче... :oops:

Матейко от прочетеното между редовете си извадих заключение ,че не ти стиска и нямаш нужда от извинителна бележка. :D
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 16 Апр 2012, 22:50

clearly написа: Матейко от прочетеното между редовете си извадих заключение ,че не ти стиска и нямаш нужда от извинителна бележка. :D

А редовете чете ли ги? :)
Явно искаш пари. Колко? И как не те е срам да искаш пари и на всичкото отгори да ми кажеш и колко!
Айде де, дай бележката! ;)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 16 Апр 2012, 23:15

Матейко написа:
clearly написа: Матейко от прочетеното между редовете си извадих заключение ,че не ти стиска и нямаш нужда от извинителна бележка. :D

А редовете чете ли ги? :)
Явно искаш пари. Колко? И как не те е срам да искаш пари и на всичкото отгори да ми кажеш и колко!
Айде де, дай бележката! ;)

Редове не четем, защото те са за рибите.От което следва,че бележката я давам само на смелчаци без манги.
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 16 Апр 2012, 23:21

Мъжете е добре да разполагат с поне 10 чифта бельо във всеки един момент от живота си... Така може да имате по един чифт за всеки един ден от седмицата плюс три допълнителни за специални случаи....

По този повод... Коя жена (като националност) по колко чифта бикини има...
Българката - 2 чифта. Едни на г*за. едни на тела.
Германката - 7 чифта. За всеки ден от седмицата по едни.
Французойката - 8 чифта, за всеки ден по едни и едни за любовника.
Рускинята - 12 чифта, за всеки месец по едни.
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите