inana написа:Оф, толкоз та обичам, че зарад теб ши кача още 20 кила само на ханша... ей тъй, от любов!
Давай рецептата, чи нещу сам залиняла напуследъка...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
inana написа:Оф, толкоз та обичам, че зарад теб ши кача още 20 кила само на ханша... ей тъй, от любов!
slaron написа:inana написа:Оф, толкоз та обичам, че зарад теб ши кача още 20 кила само на ханша... ей тъй, от любов!
Давай рецептата, чи нещу сам залиняла напуследъка...Само 120-есе кила... кожа и кости... мани, мани...
Lord написа:И двете лъжете, като д`ръти циганки..., ама прощавам ви!Дребосъци такива!
slaron написа:Lord написа:И двете лъжете, като д`ръти циганки..., ама прощавам ви!Дребосъци такива!
`Ку лъжа - да ми Умре кварталнийо!![]()
Lord написа:попО, ма, попО да Умре...Пууу, една клетва не моете да помните, па искате да сте у Европата...
slaron написа:А кварталнийо - тая зла гад!- само оди пу попО и гу пруверявъ, демек, сакън - следи гу!
Lord написа:Я! При вАзе имА изключение, вашиО поп и вашиО квартален са изключение!КажИ на попот да се паи от флашки, повече нямам право да ти думам тука на мегданО! Ти, попот и кварталнио че почерпите при възможност. Ади веке лека нощ!
![]()
Хела написа::lol:![]()
Кхъм-кхъм, извинети г-жо slaron, ше мое ли да придумате попо да намине и към нашта енория и околия. Да на ощастливи, дет се вика, чи нашти попойе едни таквиз евентуални, некак си.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта