Какъв е смисълът от „Facebook“...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Какъв е смисълът от „Facebook“...

Мнениеот SFS » 31 Май 2010, 21:23

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/gro ... 8884334859

Групите приличат на участниците си..
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот slaron » 01 Юни 2010, 15:53

Спират фейсбук за България като антикризисна мярка

Сензационно разкритие направиха от парламента днес. Във връзка с проблемите, пред които е изправена страната ни, породени от световната финансова и икономическа криза, управляващите са взели крайното решение, да спрат достъпа до фейсбук на всички български интернет потребители.
Със забраната властимащите целят да стимулират българите да започнат да се занимават с нещо сериозно и да спрат да бездействат, вместо по цял ден да седят в популярната социална мрежа и да си губят времето.
„Крайно време е всички да разберат, че файда от висене във фейсбук няма.“ – така коментира ситуацията премиерът Бойко Борисов и допълни „Какъв е тоя фейсбук? Кой измисли тази простотия? Всичко тръгна още от времето на предишното правителство. Те са виновни. Плюс това е недопустимо някакъв си Чък Норис да е по-харесван от мен. Това е помия.“
Според социологическо проучване 90% от младите българи под 30 години, прекарват по-голямата част от ежедневието си във фейсбук, прекопавайки виртуални ферми и разглеждайки различни профили. Междувременно учени изчислиха, че ако поне половината от тези млади хора се захванат с нещо смислено и полезно, то България е щяла да се справи с кризата в рамките на 24 часа.
„Дори е възможно да задминем големите икономически сили като САЩ, Русия и дори Китай. За това взехме решение да спрем достъпа до фейсбук и още няколко социални мрежи. Като резултат от това, е възможно да намалим ДДС, след това да го вдигнем, а после пак да го намалим, за да добие ежедневието ни повече динамика.“, това сподели финансовият министър Симеон Дянков пред журналисти.
Спирането на фейсбук със сигурност ще удари най-силно учащите и тийнейджърите, за които интернет определено ще изгуби смисъла си без социалната мрежа и клюките в нея.
От централата на фейсбук в САЩ коментираха сравнително спокойно решението на българското правителство. Оттам дори заявиха, че и без друго са обмисляли да спрат поддръжката за България, тъй като били възмутени от схващанията на народа ни за социална мрежа. Друг проблем били и безбройните малоумни групи, създавани от българи, които излишно пълнели базите им данни.
Радикалното решение среща яростна съпротива от страна на учениците. Ето как коментира ситуацията 17-годишната М.Д. от София (запазили сме правописа): „Вижтье какво... ас без фейсбукчиту няма пък да ЖиВеЯ. Пр0стаци, мразиа я таз страна балгария. Никои не мисли за младити а ние сме бъдището.“

/ http://www.nenovinite.com/news.php?action=view&ID=685 /
:lol: :lol: :lol:

П. П. Обаче коментарите след статията са по-интересни от нея! ;) :lol:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот doznatel1 » 01 Юни 2010, 16:55

Не ми се вярва!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 01 Юни 2010, 18:32

doznatel1 написа:Не ми се вярва!

Кое не ти се вярва? :shock:
Ха-ха! Д1, чети не само ... заглавието! ;)
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Куче » 01 Юни 2010, 22:58

slaron написа:

Няма да е голяма загуба ако го спрат наистина "Facebook" , чак пък толкова да е полезно и жизнено важно.....ай холан от тука :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 01 Юни 2010, 23:37

slaron написа:

Еее, много е дълго!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 01 Юни 2010, 23:39

Куче написа:
slaron написа:

Няма да е голяма загуба ако го спрат наистина "Facebook" , чак пък толкова да е полезно и жизнено важно.....ай холан от тука :lol:

Не че съм голям привърженик на Фейса, но аз открих доста познати които не ги бях виждала от доста време, хора с които се бяхме забравили се открихме, и от тази гледна точка за мен ще е загуба!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 06 Юни 2010, 14:06

Майка откри децата си чрез "Фейсбук"
06.06.2010 10:34
Баща им ги отвлякъл преди 15 години, но късметът и напредналите технологии й помогнали да ги види отново. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3034171
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 06 Юни 2010, 14:17

:evil: Глупости на търкалета, пълни! :evil:
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 06 Юни 2010, 14:19

Еми аз затова го сложих тук , за да се коментира . Все пак се доказва ,че в нет- пространството се пише какво ли не , а какво ще кажеш ? :mrgreen:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите