BARETATA написа:
Баретич, държа да знаеш, че не съм си пускал клипчето, за да не си разваля първоначалните впечатления от визията на линка ти!
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
BARETATA написа:
Sir Humphrey написа:Лорде, уверявам те, нищо разочароващо няма да намериш, ако го пуснеш!
BARETATA написа:Брат , кво да ги направя тия от БОКСА , как са сложили първоначалната снимка на клипа , точно по този начин . Радвам се,че ти е харасало , песничката е хубава .
АНДРЕА ХРУПА ПЪПЕШИ, БИЛИ "АФРОЗОДИАК"
Макар че пак е сезонът на дините, Андреа предпочита пъпешовата диета – разкриват запознати. Когато е на участие в някой клуб, русата фурия задължително си поръчва плато с оранжевия плод. „Ароматът на пъпеш ме влудява. Действа ми и като „афрозодиак” – изтъкна блондинката, бъркайки думата афродизиак.
„Искам да бъда в перфектна форма за турнето на „Пайнер” – сподели силиконовата певица, докато преглъщаше пъпеша с ароматно розе от нова реколта.
Вкъщи певицата използвала дори корите на плода, като с тях намазвала кожата на тялото си. Явно това е тайната за красивата обвивка на пайнерката.
Sir Humphrey написа:Имайки предвид, че настоящата тема е храм на богинята Андрея, ето малко словесно жертвоприношение за нея:
..........................................
Чудя се какво ли й е това на левия сукален механизъм? Да не е някакъв млечен акселератор?
А защо ли косата й е в такъв особен цвят? Дали не я е дезинфекцирала с калиев перманганат
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта