А добър вечер!!!!.Виждам ,че в ,,Пивницата '' е имало кой да ме замества.Тъй като занапред ще се моткам из свето и няма да има време , предлагам на Вили забележи срещу солидно заплащане да стане управител на кръчмето.Ако приеме ще и подшушна на ушенце де е заровено имането и да си взема на воля ,че да зарежда само с отбрани питиета и мезета.И тъй като ази имам повод да почерпя, съм ви спретнала ей тая маса която ви очаква.

Следващото след салатата ще е тоя гъдел който е много полезен за организму

За почитателите на бирчока съм доставила марката Самюел Адамс За тия които пък пият водка ,ще имат удоволствието да се насладят на Diva Vodka .Все пак ази си падам по коняка следва,че ще е налице Henri IV Dudognon Heritdge.Опс щях да забравя уискито За феновете му ще е налично The Macallan Fine&Rare Vintage ,Glenfiddich Rare Collection 1937и The Balvenie Cask. Вечерята ще е изненада.За финал
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3752_n.jpgПрисъствието е задължително и то соло без ремаркета.От мен НАЗДРАВЕ .Оставям ви в ръцете на Вили ,тъй като трябва да бягам ,че ме чака хеликоптеру,който ще ме отнесе на Френските Алпи на рандеву.