ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Мнениеот Валентина » 24 Май 2012, 22:04

Специално за Негово Благородие! НАЗДРАВЕ!

Изображение
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 24 Май 2012, 22:21

Наздраве, Валентина! Ти ли си оная, дето е седнала на бара и пие джакузи със сламка? Аз съм оня в тъмния ъгъл със светеща маруля зад ухото. :oops: :D
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 24 Май 2012, 22:26

Изображение

Ммммдааа. Това съм аз. Но защо ли нещо не те виждам тук. Явно добре си се скрил... Пък уж "светиш" :lol: :lol: :lol:
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 24 Май 2012, 23:33

Валентина написа:...Ммммдааа. Това съм аз. Но защо ли нещо не те виждам тук. Явно добре си се скрил... Пък уж "светиш" :lol: :lol: :lol:

Мдааа... Това направихте жените - обърнахте пивницата в джакузи. И отнехте много от опциите на масата. Примерно сега, когато проявиш несъгласие към сътрапезника си, как ще тропнеш с юмрук на масата? Ще плесниш във водата ли? Ами нали така ще омокриш впечатлението. Пфу! Ами кухият крак? Как ще го потопиш в джакузито? Ето ти проблем... Върнете ни пивниците! :D
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 25 Май 2012, 00:41

Изображение

О, има си зали за всичко. Тази харесва ли ти?
А какво ще кажеш и за това?

Изображение

Наздраве!
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 25 Май 2012, 21:46

Валентина, тази модерна обстановка не ми е по мярка. Действа ми полиетиленно. Нямаш ли някоя народна кръчма с гайдар. Докато трима тропат хоро като за последно, на една маса някой доказва на друг, че руснаците са кацнали на Юпитер още по времето на Иван Грозни, на втора маса някакъв плаче на рамото на кмета, че жена му му изневерява с кмета, на трета маса трима хъркат, а на четвъртата маса съм аз и се усмихвам на фотоса на усмихващата ми се Джина Лолобриджида, лепнат над портрета кръвнишки смръщения хан Крум. Нямаш ли такава кръчма? :oops:
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 25 Май 2012, 22:00

Хммм, Я да видим в съседната зала какво става... Дали ще ти хареса...

Изображение
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 25 Май 2012, 23:21

Еееееееееееееееее..... Тази кръчма с този Горан Брегович ми легна на сърцето! Оставам тук, защото отдавна не съм се веселил. Благодаря ти, Валентина! :D
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 26 Май 2012, 18:10

А добър вечер!!!!.Виждам ,че в ,,Пивницата '' е имало кой да ме замества.Тъй като занапред ще се моткам из свето и няма да има време , предлагам на Вили забележи срещу солидно заплащане да стане управител на кръчмето.Ако приеме ще и подшушна на ушенце де е заровено имането и да си взема на воля ,че да зарежда само с отбрани питиета и мезета.И тъй като ази имам повод да почерпя, съм ви спретнала ей тая маса която ви очаква.
Изображение
Следващото след салатата ще е тоя гъдел който е много полезен за организму
Изображение
За почитателите на бирчока съм доставила марката Самюел Адамс За тия които пък пият водка ,ще имат удоволствието да се насладят на Diva Vodka .Все пак ази си падам по коняка следва,че ще е налице Henri IV Dudognon Heritdge.Опс щях да забравя уискито За феновете му ще е налично The Macallan Fine&Rare Vintage ,Glenfiddich Rare Collection 1937и The Balvenie Cask. Вечерята ще е изненада.За финал http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3752_n.jpg

Присъствието е задължително и то соло без ремаркета.От мен НАЗДРАВЕ .Оставям ви в ръцете на Вили ,тъй като трябва да бягам ,че ме чака хеликоптеру,който ще ме отнесе на Френските Алпи на рандеву.
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 30 Май 2012, 23:49

clearly написа:предлагам на Вили ....... срещу солидно заплащане, да стане управител на кръчмето... ще и подшушна на ушенце де е заровено имането и да си взема на воля ,че да зарежда само с отбрани питиета и мезета.

Яааа, това е сладка работа ;) Хем си взех диамантите, хем пак съм си в кръчмата, хем и имането ще знам къде е, да си вземам на воля. :lol: :lol: :lol: СУПЕР!!!
А СЕГА ЗА ВСИЧКИ В КРЪЧМАТА ПО ЕДНО - КОЙ КАКВО СИ ИСКА - НАЗДРАВЕ!

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите