Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Ей народе, що му се катерите по жилото?Ще земе да ви резне едно кожено.................жило.Много сте смели бре.Lord написа:хахаха Оса, кАжи нещо, ве брато!
Ако става въпрос за пчелата-вълк, не знам от какво се притеснявате, народе?!PAOLON написа:.......Ей народе, що му се катерите по жилото?Ще земе да ви резне едно кожено.................жило.Много сте смели бре.
КОШМАР написа:Той Рънчо пусне нещо и изчезне. Другите го поемат това нещо и става дълга и широка
BARETATA написа:Ще го изчакаме да зачекне нещо в Темата си,за да се почудим,или поне Аз да се почудя какво да пиша
BARETATA написа:ами добре,но все пак искам да видя какво ще Измъдри ,собственика на именно тази тема
Lord написа:Ако става въпрос за пчелата-вълк, не знам от какво се притеснявате, народе?!PAOLON написа:.......Ей народе, що му се катерите по жилото?Ще земе да ви резне едно кожено.................жило.Много сте смели бре.Той е пич!
Всеки си има индивидуални позитиви и негативи и си ги носи със себе си, както си носим и г**от
, но не намирам за редно да се оцветяват нещата в черно и бяло!
![]()
![]()
Както и да е, да се върнем на темата, че Рънси ще се засегне.
Адидас, пуснаа ли ток и вода по вашия край или се къпете само за събора?
![]()
Добро Утро написа:''Въпрос на вкус'' казало кучето и си облизало д.....!!![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта