ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Мнениеот Strange » 08 Юли 2012, 11:45

Баси, кви хора сте... Рано, рано такива идеи и образи да ви навестяват. Не сте ли чували за "сутрешна гимнастика"? ;)

Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 08 Юли 2012, 13:40

Матейко написа:Добро утро!... Да, добро да е. Така, по туй време какво предлагате... Мерси, кафе вече пих... Чай? Не ви питам от какво сте болна, питам ви какво предлагате!... Как тъй ще е рано? Японците отдавна са набили жените си... Не, изобщо не се шегувам! И японците са хора... Бира? Толкова рано? Моля ви, май ме бъркате с някой... Две бири? Топло... Не, не искам топла бира. Намеквам ви, че аха да ме уцелите... А! Браво! Отлична стрелба. Дай водката... Мерси! Ха наздраве!... Дай още една!... Наздравичката!... Ехааа. Няма се даваме на японците! Станиии, стани юнак балкааански... Дай пак!... Мерсаж. Чекай, чекай! Я седни тука!... Не там, тука!... Какво викаш?... А във форума ли сме?... Дръпни щепсела!... :)

:lol: Невъзможно брато! Вече няма щепсели, сичко е безжично, технологии, кво да правиш, вероятно скоро и секса ще е безжичен, в смисъл - аз съм на арктика, а жената у нас, връщам се, а тя бременна. :P То май това отдавна е открито, ама сега ще го обявят официално, де... ;)

А! :roll: Викаш тук сме в кръчма, хубаво. :? Ше се извиня за философстването и ще ида в някой футурологичен форум да си говорим за безжичният секс! :idea:

Не! :!: Що да ходя там, я ако обичате две халби от по два литра бира за мен и Матейко! Мерси!...
...Как кой, ми Матейко ще ги плати, аха, я и цаца дайте! Нямате?! Е, от мен да мине, може и чинийка с препечен хляб и порция черен хайвер. 8-)

Как на кого да ги пишете, нали се уточнихме за сметката вече?! :mrgreen:

Наздраве, приятели! :D
КОМИСАР

Мнениеот Кошмар1 » 15 Юли 2012, 14:11

Драсти значи. Ако и сега трябва да ми одобряват постинга, в тази жега не знам какво ще се случи. Няма да се усмихвам, защото неща. :P Та и тук да пусна нещо, което вече пуснах първо при оттатък. И така, песента е след статията:
http://signal.bg/view_article.php?article_id=22036
Кошмар1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Кошмар1 » 15 Юли 2012, 14:12

Аааа, ще се усмихна :D Даже ще ви кажа приятен ден :lol:
Кошмар1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 15 Юли 2012, 14:51

По време на летните жеги е особено важно да се храним правилно. Тук http://meganews.bg/%D0%9B%D0%B0%D0%B9%D ... 8410/.aspx ви предлагам топ 10 на най-полезните храни.
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Кошмар1 » 15 Юли 2012, 18:43

най-добрата храна в тези жеги - кисело мляко. Просто се зареждате него и пиете по всяко време на деня. Все още не ми е омръзнало. Така, че топ 10 не важи пред това произведение на изкуството, като и японците вече ни уважават за него. :) Между другото, са сменили песента. Има неква си глупост и не ми се слуша.
Кошмар1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Кошмар1 » 28 Юли 2012, 21:02

Е, най-накрая го намерих тоз кух крак. Една бира с водка :lol: пък каквото това. :D
Кошмар1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот DANI_09 » 29 Юли 2012, 03:33

Кошмар1 написа:Е, най-накрая го намерих тоз кух крак. Една бира с водка :lol: пък каквото това. :D

Ама водката да е от Русия! :lol:
Автомобила ти е роб, не ти на него!
DANI_09
Полицай
Полицай

Мнениеот clearly » 29 Юли 2012, 11:32

Oт сутринта е жега.Да се разхладим малко с по едно коктейлче
Изображение
Изображение
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 29 Юли 2012, 13:54

Кошмар1 написа:Е, най-накрая го намерих тоз кух крак. Една бира с водка :lol: пък каквото това. :D

:lol: Да бе, ти една водка я пиеш точно две петилетки, а бирата - около седмица, и то ако е жега. :lol:
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите