Автомобили

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Автомобили

Мнениеот daniela_suzi » 21 Окт 2010, 20:41

slaron написа:
kkarakashev написа:....Бунгалото на Джон Траволта....

:shock: Брях! :shock: Да му имам ... барачката на Траволта!!! :lol: Или поне половината! :oops: Устройва ме ... засега! ;) 8-) Тъй де, криза е, няма да му придирям на човека! :roll:

:roll: Полудя ли,бре?Знайш ли кфо чисене тъ чакъ в тоа амбар,а? :lol: :lol: :lol:
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 21 Окт 2010, 20:45

daniela_suzi написа: :roll: Полудя ли,бре?Знайш ли кфо чисене тъ чакъ в тоа амбар,а? :lol: :lol: :lol:

:o Ииии... верно, бе!!! :roll: Ама аз само за половината се пазаря... :( Пък ще те викам да доадаш, да удряш по некой парцал из "колибката"! А?! :roll:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот daniela_suzi » 21 Окт 2010, 20:47

slaron написа:
daniela_suzi написа: :roll: Полудя ли,бре?Знайш ли кфо чисене тъ чакъ в тоа амбар,а? :lol: :lol: :lol:

:o Ииии... верно, бе!!! :roll: Ама аз само за половината се пазаря... :( Пък ще те викам да доадаш, да удряш по некой парцал из "колибката"! А?! :roll:

И после като му седнем-ядене,пиене и яко МЕТЪЛ!!! :lol: :lol: :lol: Е,може и още нещо,ще се разберем допълнително,а? ;)
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 21 Окт 2010, 20:53

Екстра с тази " Маздичка " на doznatel1 , но нека преплакнем Око и тук:http://www.mercedes-benz.bg/
Изображение
Последна промяна BARETATA на 21 Окт 2010, 20:54, променена общо 1 път
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 21 Окт 2010, 20:53

daniela_suzi написа: И после като му седнем-ядене,пиене и яко МЕТЪЛ!!! :lol: :lol: :lol: Е,може и още нещо,ще се разберем допълнително,а? ;)

Аааааа... само финикийски знаци не ми търси, щот`... нали ти казах - криза! :? :cry: И тоя изедник ми стига като другар на джоба! :evil:
Изображение
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот daniela_suzi » 21 Окт 2010, 21:08

Ама е хубав тоя изедник!И ако е като този на снимката-и нов!!Със здраве да го караш! ;)
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 21 Окт 2010, 21:17

daniela_suzi написа:Ама е хубав тоя изедник!И ако е като този на снимката-и нов!!Със здраве да го караш! ;)

Мдаааа... същия е, нов е и лизинга ни тормози яко! :evil: :roll:
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Lord » 21 Окт 2010, 21:27

kkarakashev написа:Някой за да нямат проблеми с транспорта на колела, си имат подходяша къща и гараж за това:
Изображение
Бунгалото на Джон Траволта

:roll: Хм, де муй бостана на тоз мискин, ам лехите?! :roll:

:? Абре Джоней, абре Триенергов, за къв са ти 2 самолета?! Един си требе, ама да го дигаш безпроблемно, мончееее! :idea: Ама кво съм седнал да тъ мислъ, ку имаш зор, пиши на ЛС! :mrgreen: Хора сме, шъ помагам с квот мога! :D
КОМИСАР

Мнениеот daniela_suzi » 21 Окт 2010, 21:32

Да бе да,приятел в нужда се познава,а? :lol: :lol: :lol:
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 26 Окт 2010, 23:39

Класика в Жанра - за пореден път :)

Изображение
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите