Вижте "муцуните", това не са хора от БГ....нито тоалет ,нито "вид"
Ако някой не ме е разбрал , говоря за снимката н оригинал ...преди да я изрежа !!
Тове е някъкъФ бирен фест, и това е чиляк с болни бъбреци !!!
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

m-r_Vekilski написа:.....Вижте "муцуните", това не са хора от БГ....
Тове е някъкъФ бирен фест, и това е чиляк с болни бъбреци !!!

Министър се обажда на жена си. Чува се: тииииит и запис на глас: "Поради ограничения в бюджета на МВР вашият разговор в момента не се записва. Моля, обадете се по-късно. Вашият разговор е важен за нас."
Операторът при набиране на номера на Министерския съвет: "За Бойко Борисов натиснете 1, за Цветан Цветанов не натискайте нищо..."
Идея за девиз на МВР: Това е твоят глас!
Гражданин звъни в МВР: "Алооооооо, МВР ли е? Може ли да проверите в СРС-то колко кила домати ми каза жена ми да взема..."
След малко МВР връща обаждането: "Ало, жена ви е казала 2 килограма домати и че ви обича...А ако искате да чуете всички телефонни разговори на жена си, платете за услугата по банкова сметка или във всяко поделение на ДОТИ в страната."

Sir Humphrey написа:Скандалът с подслушаните и огласени разговори на шефа на митниците Ваньо Танов с финансовия министър Симеон Дянков, заместника му Владислав Горанов роди куп вицове в последните дни. Дневник публикува част от "попаденията":..........................
![]()
![]()

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта