Благодаря Ви приятели за поздравите. Тази вечер кръчмата работи само за вас! Черпя всички с кой каквото желае. А майорът плаща сметките, неговата щедрост е безгранична. Специален гост на празненството ще бъде "патронът" на тази кръчма - "МЛАДИЯТ ПЕНСИОНЕР" Жоре, тази вечер ще бъде и за теб! Ще бъдеш гост във ВИП сепарето и всичко, което желаеш, е твое.
Lord написа:Шъ съ възползвам В този задух, може ли едно дейкири?
Лорде.. пак си се натаралянкал с някакво старо 18 годишно евтино шотладско уиски с черно-бял етикет. Не му ли казваха дайкири Спрете му леда на този човек
За мен някаква рибка ще има ли? Че тази суровата ми прилича като на витрина на супермаркет
Оса, в дайкирито има ром, а не уиски/дай Боже всекиму, остаряло такова/, бъркаш ме с твои върли фенове по форумите, споменаващи на лягане и ставане МОХИТО-то, без да знаят да какво говорят.
________________________________________________________________ “Нищо не е добро или зло. Мисълта го прави такова.” - Хамлет , по точно Шекспир;-)
Кво става, да не чакате проверка на данъчните, митниците и РИОКЗ едновременно, та няма никой тук?! Изгорех в тая жега и така ми се пият две обикновени студени бири...
________________________________________________________________ “Нищо не е добро или зло. Мисълта го прави такова.” - Хамлет , по точно Шекспир;-)