Тема за дамите от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за дамите от форума

Мнениеот slaron » 30 Авг 2010, 22:10

Lord написа: :shock: `начи аз съм мотриса от метрото в Перник!!! :lol: :mrgreen:

`начииии, почвай да дрънчиш и да изпълняваш курсове тогава - днес в София, а утре - и в другите села на околията! :lol:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот daniela_suzi » 31 Авг 2010, 08:40

slaron написа:
Lord написа:
slaron написа:
Lord написа::shock: Средновековие! :evil: Ужас! :twisted: :mrgreen:

:shock: Защо бе, Лорд-че? Кое му е средновековното?! :roll: Нещо ни мо`а дЪ та рАзбера! :oops:

:evil: Инквизицията никога не е разбирала обикновения човек! :twisted: ;) :mrgreen:

Значи - аз съм Инквизицията, щот` въобще не те разбрах тебе, обикновения човек! :lol: :mrgreen:

Хей,приятелчета,да си дойдем на думата.Има и приятна гимнастика за събуждане и разсънване,добър тонус и ведро настроение,но за нея трябва да сложа червена точка,пък тука не видях!!! :oops: :lol: :lol: :lol:
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот роня » 31 Авг 2010, 20:14

:!: - ето ти нещо което никак не прилича на голяма червена точка, но няма избор - ще я играе тази роля :lol:
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Добро Утро » 06 Сеп 2010, 12:04

роня написа:Добро утро момчета и момичета! Време е за ведрина! ;) Ще ви предложа няколко упражнения от любимите ми - поза на тялото - под чаршафа - хоризонтална - внимателно отваряш клепач - първо на едното око, после на другото..... това са повтяря около 10 пъти /при задъхване или повишаване на пулса - 5 пъти/ след това, внимателно и без резки движения размърдваш прво пръстите на краката, след това и пръстите на ръцете около 10 пъти /при задъхване или повишаване на пулса - 5 пъти/! и така............. - тонизирани и пълни с енергия, просто се обръщата на другата страна и заспивате - зер толкова изразходвана енергия все по някакъв начин трябва да се възстановява все пак :lol: успех! :lol:

Много ми хареса....,само може би един рум-сървиз по някое време не бибило лошо! :lol: :lol: :lol:
А инък за вземането на акъла на половинката има и по лесни похвати ..... ;) ;) ;)
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот роня » 09 Сеп 2010, 21:16

:lol: абсолютно съм съгласна ;) рум сървиса е задължителен атрибут към тази изключително трудоемка ведрина :lol:
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Lord » 13 Сеп 2010, 20:02

:) Поздрав за всички дами:

...прекрасно е, че ви има! 8-) :D
КОМИСАР

Мнениеот роня » 13 Сеп 2010, 20:28

благодаря, хубава песен ;)
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Добро Утро » 14 Сеп 2010, 10:31

Lord написа::) Поздрав за всички дами:

...прекрасно е, че ви има! 8-) :D

Ти Лорд обели ли печените чушки на жена ти, че се радваш толкоз ... ;) ;) ;) ;)
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Adriana » 14 Сеп 2010, 10:32

Тъй като тази песен не е нито за песните на душата ;) , нито е рок, нито е гениална, я поствам тук. :)

Lord, приеми я като отговор на поздрава ти за нас. ;)
Adriana
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Добро Утро » 14 Сеп 2010, 10:55

Дами стегнахте ли децата за училище и градина? Няма да ви питам как ви се е отразило, защотот ние сме още на градина обаче за сметка на това всички дрехи са ни окъсяли от пролетта най- малко с два пръста над глезена... :shock: Подновяването на гардероба не беше лесна работа, а тия които имат и ученици да се справят и със закопуването на учебници ,тетрадки и всякакви помагала незнам как сте се справили.
И всепак утре е 15 септември!
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите