Другари,
Стотици от вас завършиха ВИПОНД, това ви беше настолния закон-Закон за народната милиция. Не го крийте, а пуснете текста на закона тук. Но не осакатената версия на закона, след измененията сред 1989г, интересува ни първообраза на закона, заедно с измененията отпреди 1989г.

Това е вярното обръщение и така се иска ЗНМ

С нищо не можа да ми помогнеш само ми пусна няколко пъти една и съща глупост, която ти казах, че имам и не ми върши работа. Разсипа ми темата и вместо да ми помогнат направи скандал и въпроса ми остана без отговор. Ти си точно трол от ония най-гадните по форумите, които само се заяждат по форумите. НЕ МИ ТРЯБВА ПОМОЩ ОТ ТЕБ!
За горното заслужава да го почерпя

Хората които можеха да ми помогнат наклепаха дядо ми че бил пияница женкар и червей без да го познават.
Тук вече трябва уточнение! Митев да прочете текста на закона, да прочете и тук http://rechnik.info/%D0%BF%D0%B0%D1%80% ... 0%B8%D1%82 какво пише за паразит, не за червей и да разбере, че по онова хубавото време, което за съжаление никога няма да се върне, който не вършеше нищо полезно за обществото се определяше като паразит.
Лошо е сега, че хем сме въдворявали отсявали "плявата" да не разваляме "житото", хем сега ще трябва да плащаме от джоба си, че сме работили в полза на обществото.
Явно това е демокрацията и това заслужаваме!