Биг Брадър family

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Биг Брадър family

Мнениеот BARETATA » 02 Апр 2010, 22:17

Вярно ,вярно , ама грозна работа и там се зафориям . Какво ли би станало ако имаше колега вътре,винаги съм с е замислял ?
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 02 Апр 2010, 22:20

BARETATA написа:Вярно ,вярно , ама грозна работа и там се зафориям . Какво ли би станало ако имаше колега вътре,винаги съм с е замислял ?

Ха, ами мога да ти кажа - голяма излагация.
Ти нали не си мислеш, че ще вкарат някой спокоен, непиещ алкохол, трезвомислещ и т.н..... - ШОУ брат, ШОУТО продава, а не семейни двойки като двамата възрастни в къщата. Те не са интересни на хората, те искат панаири, бой, секс, псувни, скандали... хляб и зрелища, като няма хляб - "пасти" :mrgreen:
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 02 Апр 2010, 22:24

Напълно те подкрепям и така и си мислех ,че може би ще вкарат точно такъв . Преди време в друг формат на Шоуто бяха избрали кадрови войник - Гвардеец,ама от МО ,не го пуснали за толкова време да го няма ...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Добро Утро » 06 Апр 2010, 20:15

На мен пък ми е забавно, склонна съм да мисля ,че има някакъв сценарий.....не може да има толкоз ...толкоз...толкоз прости мъже... :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и наивни жени :lol: :lol:
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 06 Апр 2010, 20:21

Добро Утро написа:На мен пък ми е забавно, склонна съм да мисля ,че има някакъв сценарий.....не може да има толкоз ...толкоз...толкоз прости мъже... :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и наивни жени :lol: :lol:

Би ли обяснила на невежите. Никога не съм гледал повече от 30 секунди, превъртайки каналите. Благодаря предварително!

А, още нещо, би ли обяснила защо при милиарди по-интересни неща си губиш времето? Животът е пълен с далеч по-забавни неща, според мен.
Пак благодаря предварително!
КОМИСАР

Мнениеот Добро Утро » 06 Апр 2010, 20:32

Lord написа:
Добро Утро написа:На мен пък ми е забавно, склонна съм да мисля ,че има някакъв сценарий.....не може да има толкоз ...толкоз...толкоз прости мъже... :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и наивни жени :lol: :lol:

Би ли обяснила на невежите. Никога не съм гледал повече от 30 секунди, превъртайки каналите. Благодаря предварително!

А, още нещо, би ли обяснила защо при милиарди по-интересни неща си губиш времето? Животът е пълен с далеч по-забавни неща, според мен.
Пак благодаря предварително!

:lol: :lol: :lol: :lol: лелееее колко си Благодарно възпитан... :oops: ...Не мога да ти го обясня.....Вероятно си падам по Ники Кънчев :oops: :oops: ;) :mrgreen:
Радвам се ,че имаш милион забавни неща които да правиш около себе си, но би ли споделил повече подробности за тях... :oops: ;) Благодаря предварително! ;)
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 06 Апр 2010, 20:42

нямам какво да добавя. Аз съм грешка в тази тема, изчезвам завинаги оттук!
КОМИСАР

Мнениеот Добро Утро » 06 Апр 2010, 20:45

Lord написа:нямам какво да добавя. Аз съм грешка в тази тема, изчезвам завинаги оттук!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 06 Апр 2010, 21:03

Добро Утро написа:Вероятно си падам по Ники Кънчев

Още ли е водещ тоя селяндур?
:?
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот pipi » 06 Апр 2010, 21:09

Lord написа:нямам какво да добавя. Аз съм грешка в тази тема, изчезвам завинаги оттук!

:!: Говори Баш Бай ви Брадър! /пише де/ :?
Грьешкъта Lord дъ съ яви мументалически в изпувидалньята! Да носи един бут от агнешкото, да го остави внимателно, стараейки се да не наруши целокупността му и чак тогава може да изчезне безкрайно! ;) :lol:
pipi
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите