Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Raptor написа:Всички имат хронологична връзка в "големия сюжет" - трябва да се четат последователно!

Хела написа:Чисто практически въпрос имам, така да се каже. Относно отпечатъците във връзка с убийството на майката на Бош. Някак ми е куха постановката с тях.

Raptor написа:Все пак авторът е бил журналист /криминален репортер/, а не криминалист!![]()

Хела написа:Raptor написа:Все пак авторът е бил журналист /криминален репортер/, а не криминалист!![]()
Щеше ми се аз да съм пропуснала нещо, но препрочетох някои страници и пак се убеждавам, че теорията издиша. Не може да решиш, че някой е убиец, въпреки че отпечатъците му са по колана, с който е удушена жертвата, знаейки, че този някой е ползвал същия този колан по предназначение в ежедневието си преди това. Споменаваше се бегло, че отпечатъците са на типично място /при душене с колан/, но не мога да се убедя, че местоположението им е толкова специфично, че да е невъзможно да се дублира при ежедневна употреба
![]()
Благодаря, Raptor.

dsuzunov написа:Другото е от кухнята на криминалистиката и не бих го обсъждал публично.

oto skorzeni написа:Прочети малко повече за обира в Ставангер,сравняваш несъпоставими неща.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта