Матейко написа:clearly написа:Ако не бе „Facebook“нямаше да разберем ,че основателят му и главеният изпълнителен директор Марк Зукърбърг се ожени за дългогодишната си приятелка Присила Чан...
И без фейсбук един мой колега, който не може да различи компютър от паница боб чорба, знае всички оженени, разведени, изневерили и дори малкото неизневерили в околията. Знае кой каква ракия е сварил, знае кой какви обувки си е купил, както и кога са му се разлепили. Знае кой има гастрит, кой хемороиди, кой кога си е обърсал или необърсал носа. Знае кой какво знае и кой какво не знае. Всичко знае за всички от околията, само за фейсбук не знае. Но и самият фейсбук нищичко за него не знае. Моят колега също наскоро се ожени за дългогодишната си приятелка..., уф, забравих й името. Но аз съм сигурен, че колегата го знае. Така че тук при нас няма смисъл от Facebook. Всички се обръщат към моя колега.
Брях брях та вие си имате при вази служител клюкарка .И сигурно като почни да ви снася къде кво е станало, вие го зяпвате в захлас и забравяте за какво сте назначени.И ази се чудя що като трябва да ми оформят документи няма никой из стаите.А то явно служителите се скатали някъде си .Що се касае до инфото за свадбата на Марк Зукърбърг да те светна ,че същият я обяви първо във Фейса на стената си. Следва,че тоя образ твоя колега след като не ползва комп я е научи от втора ръка ,а не като нази които го ползваме от първа.Та деди ми оно време казваше на брато , добре е сутрин мъжо да го слага първи