К И Н О

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: К И Н О

Мнениеот КОШМАР » 06 Мар 2011, 15:18

Някой да ми каже случайно дали филма "Механикът" с Джейсън Стейтъм вече го има някъде целия? Само трейлъри с по 7/8 минути намирам.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 06 Мар 2011, 16:53

КОШМАР написа:Някой да ми каже случайно дали филма "Механикът" с Джейсън Стейтъм вече го има някъде целия? Само трейлъри с по 7/8 минути намирам.

Във всички торенти го има. Гледах го още по нова година, страхотен е откъм ефекти и Джейсън е отново на ниво!
КОМИСАР

Мнениеот КОШМАР » 06 Мар 2011, 18:58

Сега пак ще го търся и се надявам да го гледам тази вечер. Голям артист е Джейсън. Благодаря Лорд :)
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 06 Мар 2011, 19:28

КОШМАР написа:Някой да ми каже случайно дали филма "Механикът" с Джейсън Стейтъм вече го има някъде целия? Само трейлъри с по 7/8 минути намирам.

"Механикът" не беше ли с Крисчън Бейл?

Отляво - Крисчън Бейл в "Американски психар", отдясно - в "Механикът"
Изображение
:shock: :shock: :mrgreen:
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 06 Мар 2011, 19:28

Някой гледа ли "Речта на краля"?
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Raptor » 07 Мар 2011, 14:05

BARETATA написа:Raptor , ще се гледа този Филм , според мен ще е на интересно ниво . Тук , включвам и по-различния сюжет.

За да е "пълно удоволствието" би било добре са се прочетат книгите на Майкъл Конъли. Всъщност, това е втора екранизация на негов роман - първата е по едноименния "Кръв" с Клинт Истуд в главната роля!
В последната си книга от поредицата за детектив Хари Бош "Девет Дракона", М. Конъли прави малък реверанс към Матю Макконъхи, и го споменава в сюжета, като алиби на един от заподозрените!
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот Куче » 07 Мар 2011, 19:30

Lord написа:

Във всички торенти го има. Гледах го още по нова година, страхотен е откъм ефекти и Джейсън е отново на ниво!

Дай линк бре Лорд,че и аз го търся 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 07 Мар 2011, 19:53

Истината е, че съблюдавайки авторските права Замунда и Арена са заличили линковете, но все пак който търси намира.

Куче написа:Дай линк бре Лорд,че и аз го търся 8-)

Какъв си ми разузнавач :lol: , добре ето и тегли, че и този ще го затрият:

http://account-co.net/torrents-details.php?id=7950

:D
КОМИСАР

Мнениеот Куче » 07 Мар 2011, 20:00

Lord написа:Истината е, че съблюдавайки авторските права Замунда и Арена са заличили линковете, но все пак който търси намира.

Куче написа:Дай линк бре Лорд,че и аз го търся 8-)

Какъв си ми разузнавач :lol: , добре ето и тегли, че и този ще го затрият:

http://account-co.net/torrents-details.php?id=7950

:D

Благодаря Лорд за линка!. И не ми се пъни,че си ми новобранец в службата,нищо че си по-голям от мен :lol: 8-) :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Хела » 08 Мар 2011, 11:29

Raptor написа:В последната си книга от поредицата за детектив Хари Бош "Девет Дракона", М. Конъли прави малък реверанс към Матю Макконъхи, и го споменава в сюжета, като алиби на един от заподозрените!

:) Колко се радвам, че намирам някой фен на този автор! Не знаех, че има и филми по неговите произведения. Преди няколко дни завърших една от книгите от тази поредица - "Блондинка в бетона". Направо съм влюбена в Хари Бош... Сега чета "Angels flight". Свалих си ги всичките налични книги на Майкъл Конъли. Абе, направо е върха, ще ме уволнят от работа накрая. 8-)
Аватар
Хела
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите