Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
КОШМАР написа:Някой да ми каже случайно дали филма "Механикът" с Джейсън Стейтъм вече го има някъде целия? Само трейлъри с по 7/8 минути намирам.
КОШМАР написа:Някой да ми каже случайно дали филма "Механикът" с Джейсън Стейтъм вече го има някъде целия? Само трейлъри с по 7/8 минути намирам.
BARETATA написа:Raptor , ще се гледа този Филм , според мен ще е на интересно ниво . Тук , включвам и по-различния сюжет.
Lord написа:КОШМАР написа:Някой да ми каже случайно дали филма "Механикът" с Джейсън Стейтъм вече го има някъде целия? Само трейлъри с по 7/8 минути намирам.
Във всички торенти го има. Гледах го още по нова година, страхотен е откъм ефекти и Джейсън е отново на ниво!
Куче написа:Дай линк бре Лорд,че и аз го търся
Lord написа:Истината е, че съблюдавайки авторските права Замунда и Арена са заличили линковете, но все пак който търси намира.Куче написа:Дай линк бре Лорд,че и аз го търся
Какъв си ми разузнавач, добре ето и тегли, че и този ще го затрият:
http://account-co.net/torrents-details.php?id=7950
Raptor написа:В последната си книга от поредицата за детектив Хари Бош "Девет Дракона", М. Конъли прави малък реверанс към Матю Макконъхи, и го споменава в сюжета, като алиби на един от заподозрените!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта