Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Lord написа: Ракията замръзнала

Хела написа:Lord написа: Ракията замръзнала
![]()
Че колко градуса е у вашу село ..... или ракията ти бистра водица еврейска?

evelina написа::lol: Аз се припознах в баща ми и гушнах непознат човек/милия как се облещи/

Хела написа:Мъжът ми има един колега, с когото са едно към едно - еднаква стойка, височина, униформа и т.н.. Но работят на различни места. Много лошо, всички в униформи си приличат, еле пък като сложат шапките, баси. И прибирайки се един ден към къщи, аз отдалече засичам "мъжа си" на място, където изобщо не би трябвало да е в този момент. Променям траекторията си и го изненадвам изотзаде с ощипване, казвайки: "Аааааа, уж сме на работа, а!"
Е, аз се облещих повече от колегата, когато се обърна. Хиляди пъти предпочитам да го бях гушнала... по-малко щеше да ме е срам
Хела написа:evelina написа::lol: Аз се припознах в баща ми и гушнах непознат човек/милия как се облещи/
Мъжът ми има един колега, с когото са едно към едно - еднаква стойка, височина, униформа и т.н.. Но работят на различни места. Много лошо, всички в униформи си приличат, еле пък като сложат шапките, баси. И прибирайки се един ден към къщи, аз отдалече засичам "мъжа си" на място, където изобщо не би трябвало да е в този момент. Променям траекторията си и го изненадвам изотзаде с ощипване, казвайки: "Аааааа, уж сме на работа, а!"
Е, аз се облещих повече от колегата, когато се обърна. Хиляди пъти предпочитам да го бях гушнала... по-малко щеше да ме е срам

Raptor написа:NANIOX написа:...Смолянски картофки.То друго при нас има ,няма,но картофи бол...........
Как така няма? Пампорово да не е на Луната?

роня написа:Моя срамен случай е следния![]()
Приближавам се до колата си и започвам да се опитвам да я отключвам с дистанционното, тя си писука аз посягам но тя е заключена пак натискам зарядното пак познатото писукане и пак нищо. В близост до мен през цялото време стои един мъж и наблюдава. Явно му е писнало и в един момент се приближава до мен с въпроса - Искате ли да ви помогна? Аз естествено казвам - Да, при което той отключва колата и аз благодарствено и с уважение го пипам как е успял, а той ми отговаря - Много лесно - Това е моята кола!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моята просто била паркирана до неговатаааааааааааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
Мъжът ми още се забавлява с тази история!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта