Какъв е смисълът от „Facebook“...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Какъв е смисълът от „Facebook“...

Мнениеот Lord » 28 Авг 2011, 14:24

Матейко написа:Не зная.

Това е най-академичното мнение по темата до момента. Говоря сериозно.
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 05 Сеп 2011, 19:59

Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 05 Сеп 2011, 20:53

:twisted: Закривам Фейсбук, Майкрософт, CS, Туитър, БНТ, БНР и Южната дъга! :twisted:

:oops: Нинджа, не съм пил. :P :lol:
КОМИСАР

Мнениеот Strange » 05 Сеп 2011, 21:06

Lord написа::twisted: Закривам Фейсбук, Майкрософт, CS, Туитър ...

Да не би защото си прочел това: "Фейсбук ме пита какво мисля. Туитър ме пита какво правя. Форскуеър ме пита къде съм. Извод: Интернет е жена ми."
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 05 Сеп 2011, 21:10

osata написа:хаххаха, тоя анти-лаптопаджия..... :mrgreen: :mrgreen:

:lol: Брато, я се банни сам, че ме мързи! :P :mrgreen: :lol:
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 05 Сеп 2011, 21:12

Strange написа:......... Извод: Интернет е жена ми."

Ай кил ию! 8-) :D
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 11 Сеп 2011, 17:22

ninja написа:.....Е, бая време мина, трябва да ти е минало, ай наново сега....

ИзображениеРазправям ви аз да не се ровите у Фейсо, ма вие паЕци лОвите...Изображение

:mrgreen:
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 12 Сеп 2011, 19:51

Не знам какво имаш предвид, но аз нямам нищо против колегите филолози, ветеринари, библиотекари или лекоатлети, имам известни резерви към кадрите на АМВР, но пък преди 4 години дойде колега от там, който ме убеди в противоположното. Явно всичко е въпрос на лични умения за организация, самоконтрол и най-вече мотивация за работа.

Но да се върнем към това "Какъв е смисълът от „Facebook“..." :D
КОМИСАР

Мнениеот clearly » 26 Мар 2012, 10:21

doznatel1 написа:
Lord написа:Асандж: Фейсбук е най-ужасяващата машина за шпионаж

Основателят на WikiLeaks Джулиан Асандж заяви, че Фейсбук, Гугъл и Яху са инструменти на американското разузнаване. В интервю за Russia Today той бе особено критичен към социалната мрежа, която определи като "най-ужасяващата машина за шпионаж, измисляна някога".„Това е най-голямата и пълна база данни за хората - техните имена, взаимоотношения, адреси, местоположение. И всичко това е базирано в САЩ. Тоест е на разположение на американското разузнаване”, каза Асандж.

http://www.novinar.net/news/asandzh-fej ... 0Nw==.html

Абсолютно е направено с тази идея. Замисъла е уникален и същевременно плашещ!

Това което Асандж е казал си го знаем .И да не забравяме ,че замисълът е описан още през 1948г от Джордж Оруел в книгата "1984":От пророчеството му :"Една от причините е, че в миналото нито едно правителство не е било в състояние да държи под постоянно наблюдение всичките си граждани. Изобретяването на печатарската машина обаче улесни манипулирането на общественото мнение, а киното и радиото задълбочиха този процес. Появата на телевизията и техническият напредък, който позволи едновременно да се предава и приема през един и същ апарат, поставиха край на личния живот. Всеки гражданин, или поне всеки достатъчно важен, за да си струва да бъде наблюдаван гражданин, е денонощно пред очите на полицията, освен това в ушите му денонощно се набива официалната пропаганда, като всички останали канали за съобщение са прекъснати. За пръв път се появи възможността да се наложи не само пълно подчинение на волята на държавата, но и пълно единство на мнението по всички въпроси." и т.н.Да не забравяме ,че освен във Фейса и навсякъде другаде се следи тотално,не само чрез софтуер за масово прихващане на интернет и гласова комуникация http://bivol.bg/spyfiles.html ,а и с инсталираните камери по улиците .Но мен това не ме притеснява.Имам регване в социална мрежа, медията на модерните и динамични хора Фейсбук, от която много неща могат да се научат дори и новини които в последствие се предоставят в бг сайтовете.И като за финал поздрав за всички които ползват Фейса с новата песен на Мадона ,,Girl Gone Wild ''.Същата излезе преди дни и официално е цензурирана в ютуба,но неофициално чрез регване също я има

Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 28 Мар 2012, 11:43

ЖЕНА СЕ САМОУБИ ВЪВ ФЕЙСБУК

http://www.blitz.bg/news/article/134832
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите