Тема за мъжете от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за мъжете от форума

Мнениеот Strange » 21 Авг 2012, 23:06

87. “Днес ще излизам с момчетата, казах вече”

Ето заради тази фраза ми се прииска сега да бях мъж... 8-)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 22 Авг 2012, 07:16

Strange написа:
87. “Днес ще излизам с момчетата, казах вече”

Ето заради тази фраза ми се прииска сега да бях мъж... 8-)

Strange, ама ти жена ли си?! Жалко. А аз все за момче те мислех и щях да ти прилагам т.87. :P
Някое момче да е останало тук? :oops:
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 22 Авг 2012, 16:41

Матейко написа:Горе в условието пише, че всяка от стоте фрази трябва да се произнесе поне веднъж в живота, но пък аз т.55 съм я произнасял повече от 100 пъти и то в мигове, когато е трудно да произнесеш каквото и да е.

Много ме замисли, да му се невиди. Аз съм произнасяла т.90 също доста повече от сто пъти и понякога в мигове, когато е трудно да произнесеш каквото и да е. И сега се чудя мъж ли съм или жена.
Като добавя и 2, 8,10, 23, 32, 34 – многократно, 36, 37, 41, 44, 45, 54, 56, 57, 58, 69, 71 – подчертано, 72, 78, 79, 80, 96 и 97 /хич не си играйте да ги проследявате - общата бройка е важна/, мисля, че спокойно мога да изляза с момчетата.
Пък дано никой от тях не се сети за приказката за вълка в овча кожа. ;)
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 23 Авг 2012, 21:35

Изображение
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 24 Авг 2012, 06:58

Очен... уважаю... хлъц... Буду?... Хорошо. Передать мне бутылку! :oops:
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 24 Авг 2012, 23:19

Понеже е петък... :D

Offtopic
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 30 Авг 2012, 20:06

Халба бира на ден срещу стрес и стареене

Свойствата на пивото забавят процеса на стареене и намаляват стреса.

Още през Средновековието лечителите са давали бира с отвара от мента за лекуване от лоши мисли и безсъние.

Според данни на проведени наскоро научни изследвания, умерената консумация на бира - до един литър на ден за мъжете и до 0,5 литра за жените, повишава качеството и продължителността на живота, намаляване на общата смъртност с 10-20%, съобщават от Съюза на пивоварите в България (СПБ).
Според учените една от основните причини за това е наличието на изключително полезната, но много рядка молекула никотинамид рибозид (Nicotinamid ribosid).

Освен в пивото, тя се съдържа само в млякото и млечните продукти.
Счита се, че никотинамид рибозид подобрява функциите на митохондриите, които са пряко свързани с процеса на стареене на клетките.

Това ново откритие допълва вече известните факти, че комбинацията от четирите здравословни елемента - физическа активност, живот без тютюнев дим, умерена консумация на бира и ежедневен прием на плодове и зеленчуци, се равнява на подмладяване с 14 години от реалната календарна възраст.

Разбира се, голямо влияние оказват социалната среда и положителните емоции,

които могат да забавят стареенето. В тази връзка е интересно да се знае, че пивото не съдържа мазнини и холестерол, а съдържа лесно усвояеми захари и по-бавно усвояеми декстрини.

Благодарение наумерената употреба на бира, човешкият организъм си набавя и специфичните вещества, съдържащи се единствено в хмела.

Хмеловата съставка ксантохумол е много по-силен антиоксидант от тези, установени във виното, зеления чай и продуктите от соя.

Полифенолите и хмеловите горчиви вещества показват широк и необикновен спектър на здравословно въздействие върху човека от антимикробно и противовъзпалително до антираково и противомутагенно.

Хмелът намалява стреса и "отключва" ендорфините, които са познати още като хормоните на щастието.

Неслучайно още през Средновековието лечителите са давали бира с отвара от мента за лекуване от лоши мисли и безсъние.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5096371

Абе, обяснявам и аз на жената, че нищо не разбира от медицина и на мен изобщо не ми се пие, ама - на! Жена. :twisted:
КОМИСАР

Мнениеот Матейко » 30 Авг 2012, 20:26

Lord написа:...Това ново откритие допълва вече известните факти, че комбинацията от четирите здравословни елемента - физическа активност, живот без тютюнев дим, умерена консумация на бира и ежедневен прием на плодове и зеленчуци, се равнява на подмладяване с 14 години от реалната календарна възраст...

Ей, добре че не пропих бира на 14 годишна възраст - щях да изчезна! :D
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 30 Авг 2012, 20:31

Lord написа:Халба бира на ден срещу стрес и стареене

Абе, обяснявам и аз на жената, че нищо не разбира от медицина и на мен изобщо не ми се пие, ама - на! Жена. :twisted:

Няма какво повече да й се обясняваш, ами си пази здравето. Наздраве, приятелю! ;)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 02 Сеп 2012, 21:27

Изображение

Статистика: 100 % от мъжете не са забелязали, че Кинг Конг е на снимката. ;)
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите