Темата на Рънърса

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Темата на Рънърса

Мнениеот inana » 27 Яну 2010, 22:28

Рънърса написа:батка, дубре тше не била врътата на асансиоро. ас съм падал и в такао дупка на асансиоро.

Бе кът падниш от кран, бутнат от дебела мустаката кранистка върху излята преди 3 дни основа на частна кооперация, тогава щи ми съ утваряш... :D
Само Господ може да ми бъде съдник.
eat you alive
inana
Полицай
Полицай

Мнениеот Рънърса » 27 Яну 2010, 23:39

батка, тая де ма бутна ут крано верно беше мустаката,искаше с изик да ма тсалува и ма убоди с бръдата си,тфа убождане ма булиа повече ут тва тше паднах ут крана
Полицай
Полицай

Мнениеот inana » 28 Яну 2010, 01:12

Рънърса написа:батка, тая де ма бутна ут крано верно беше мустаката,искаше с изик да ма тсалува и ма убоди с бръдата си,тфа убождане ма булиа повече ут тва тше паднах ут крана

Бе кът скочиш с парашут, ма имаш алгофобия, и в паниката си забрайш да гу утвориш и паднеш върху плущат, пукрит с Балчишки камък - тогаз щи ми съ утваряш...
eat you alive
inana
Полицай
Полицай

Мнениеот Рънърса » 28 Яну 2010, 20:15

с пъръшуд не съм. бех на гости и скотчих един път ут блока с чадър,естествено чъдъра са прецака, а долу едни хора си праиха лиутеница и ас паднах у казано,заидно с чадъро.
Днес тос бакшиж ма иадоса.
Полицай
Полицай

Мнениеот inana » 28 Яну 2010, 22:44

Рънърса написа:с пъръшуд не съм. бех на гости и скотчих един път ут блока с чадър,естествено чъдъра са прецака, а долу едни хора си праиха лиутеница и ас паднах у казано,заидно с чадъро.
Днес тос бакшиж ма иадоса.

Егати... прецака лиутеницата на хората... Аз, ако бех на техно място, зеам чъдъръ и бой с него пу глъвъта ти. Кът съ замисля къв труд са хвърлили, даже ти е малко... Даже кът прудължавъм да мисля, чак съ вбисявъм... започвам да издишвам огън на кълбета... ай спирам да мисля вечи и отивам да набия комшията, чи да ми мине...
eat you alive
inana
Полицай
Полицай

Мнениеот inana » 28 Яну 2010, 22:46

Рънърса написа:...Днес тос бакшиж ма иадоса.

Забрайх да ти кажъ дън съ идосваш за глупости...
eat you alive
inana
Полицай
Полицай

Мнениеот slaron » 29 Яну 2010, 20:57

inana написа:
slaron написа::Ку страдаш зарад хлебарките, да знайш - има за к`во... :( Таквиз очарователни гадинки... Пугребахми ги зад блока в индивидуални гробове...

:cry: :( :cry: Малиийй, въх, ни мъ сещай, чи гулема скръб ме пулазва... :( Мъка, мъкааа... :? `Маа... ко да прайш - туй е животъ - лазиш си, лазиш си, а утведнъжка нечий чехъл са спуща изотгоре ти... :?
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот slaron » 30 Яну 2010, 02:20

:roll: Рънчу, туй ся мотайше из нет-а, та си помислиф дека ти да си го писАл, а?! :roll: ;)

"...Я сакам да знам - мо`е ли да се напише програма, дека сабале да ме сабуди у 7 часо, да ме изчишка,да ме изака, после да ме наруча убаво, та да деяним цел ден. После като сам наручан, програмата да напои говедата, дека гледам за млеко и за тъмъзлък - они са у кошарата.
Май требе и цикъл да се тури, оти имам и свинье, програмата да ги нарани с леп - я зимам църн типов, после програмата да изкара овците да ги напасе, додека я щрапам връз клавиатурата и емитирам дейност, ама нали сам гявол и они шефовете не мо`ат да разберат к`во чиним я цел ден пред компуторо. После програма, незнам май масив требе, да нарани кокошките, в моменто кога програмата пра`и тека да се ранат кокошките па с църн леп, на свиньето да се изринат лайната, а па в моменто кога програмата праи така, че говедата да се измозат, я да посегам кам дисагите сос сиреньето и лебо да отфаждам у офисо, та да емитирам дейност и точно кога си обувам опинците, програмата вече да извести, че сичката стока е наранена, та я да отфаждам с кеф на работа.
Кой ми напише такъва програма, веднъга му давам 5000 лева, едно говеду упечено, 3-4 овци на чорбъ, 6 свинье турени у буркани за зимаска и осум кокошки с дваесе и осум яйца. И накраю, ако мо`е да се напише такава програма, та да ми се обясни алгоритамо, а ако не мо`е, да ми се обясни оти не мо`е..."
:lol: :lol: :lol:
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот slaron » 30 Яну 2010, 14:49

osata написа:Абе какво ви става бре хора.... нов език ли ще измисляте...вече преводач ми трябва да ви чета :D

:lol: Що бе, пробвай и ти! Забавно е! Стига сме се правили на умни... ;) :lol:
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Lord » 30 Яну 2010, 15:56

Няма нужда от думи, батка, да пуснем репортажа:

Рънърс, яко си е тва с джигеря! :mrgreen: :lol:
КОМИСАР

ПредишнаСледваща