Алабализми...;-)

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Алабализми...;-)

Мнениеот Strange » 21 Юли 2012, 22:45

Матейко написа:... и после ни вест, ни фосил. :oops: :lol:

... но пък легенда. ;)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 21 Юли 2012, 22:52

Kali написа: Искаш да кажеш, че жените са изяждали мъжете, както женската - мъжката богомолка? :roll: :roll: :roll:

Не знам, не знам... Но съм чувал приглушено да разказват, че от тогава жените, като видели мъж /ама мъж, а не мъж/, та като видели мъж и едва видимо облизвали устни... Не знам, не знам... ;)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Kali » 21 Юли 2012, 22:56

Матейко написа:... та като видели мъж и едва видимо облизвали устни... Не знам, не знам... ;)

Тия жени ще да са от онези, вампирките....ужас, след малко става полунощ, току виж се появили, :? ще бягам вече :lol:
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 21 Юли 2012, 23:01

Kali написа:
Матейко написа:... та като видели мъж и едва видимо облизвали устни... Не знам, не знам... ;)

Тия жени ще да са от онези, вампирките....ужас, след малко става полунощ, току виж се появили, :? ще бягам вече :lol:

За теб не са опасни. А, абе Кали, ти не си ли жена? :? Или в полунощ се превръщаш в мъж? :o Странен свят! Вече в нищо не съм сигурен. Може пък и вампирка да си. :P
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Kali » 22 Юли 2012, 11:41

Матейко написа:А, абе Кали, ти не си ли жена? :? Или в полунощ се превръщаш в мъж? :o Странен свят! Вече в нищо не съм сигурен. Може пък и вампирка да си. :P

А сега де? Уж съм жена, ама знам ли? В полунощ като си легна жена, може пък да се превръщам в мъжки вампир.... сигурното засега е, че съм още на първото кафе и не мога да мисля рационално..... :roll:
П.С. вампирите пият ли кафе? :o :roll:
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 22 Юли 2012, 13:11

За маймуните и корпоративната култура (маймуни с костюми)
Изображение
Действие Първо: За маймуните и корпоративната култура
В една клетка затворили няколко маймуни (екип). В клетката имало кашони (ресурс) и банан, закачен на тавана (награда). Една от маймуните (лидер) наредила три кашона един върху друг, покачила се по тях и взела банана. От тавана започнала да пръска студена вода (намеса на топ мениджмънта). Маймуните се разбягали.
Закачили нов банан. Друга маймуна наредила кашоните, покачила се по тях и взела банана. Пак запръскала студена вода. Останалите маймуни я набили и изяли банана (работа в екип). Закачили нов банан. Сработил “рефлекса на Павлов” – щом една маймуна решила да вземе банана, другите я набили, защото знаели, че всички ще бъдат намокрени, но не всички ще ядат банан (групова отговорност).

Действие Второ: Силата на екипа
Намесил се HR отдела. Подменили една от маймуните (развитие на екипа). Новата маймуна решила да вземе банана, но останалите веднага я набили (фирмена култура). Постепенно подменили всички маймуни. Последната нова маймуна решила да вземе банана. Другите усърдно я набили, без да знаят защо – те никога не били мокрени (Team Spirit).
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 22 Юли 2012, 15:09

Kali написа: П.С. вампирите пият ли кафе? :o :roll:

Забелязвам, че и от вампири разбирам. Щото ако не разбирах, нямаше да се наема да отговоря на тоз въпрос, а аз се наемам, следва че разбирам... Замислих се. На какви ли не въпроси съм се наемал да отговарям през живота си. Значи разбирам от какво ли не. Е, едно е да отговориш на въпрос, друго е да носиш отговорност за отговора си, но това е тема за сутрешните кафе предавания. Тема, нищена от две изрусени жени, гледащи се една друга с любов и презрение, за които човечеството се дели на добри хора и на всички срещнати от тях мъже. А сега сме следобед. Спи ми се и ще си направя кафе... Така. Да, вампирите и те са хора, и те пият кафе. Само че както някои го пият със сметана, вампирите го пият с кръв. Всъщност за тях, хората пиещи кафе, са ходещи термоси. Когато някой удари първото си кафе за деня, веднага вампир, на който му се е допило кафе, започва да го наблюдава с интерес. Аз затуй го пия скрит под леглото. Няма да ми е приятно някой да ми развие капачката и да ме излее в чашката си /кой знае каква утайка ще оставя/. Но човек и кафе да не пие, все ще се изкуши една бира да удари и веднага, преглъщайки, в него се втренчва сгорещил се от жегата вампир, държащ в ръка чинийка с цаца. Каквото и да пийнеш, каквото и да хапнеш, все попадаш на вампир, който иска същото да пийне, същото да хапне. Само едно не може да понася вампира - разводнената кръв. Значи ако искаме да се опазим някой да не ни изпие кръвчицата, трябва да употребяваме само безцветното, безвкусното, безградусното. И ще останем живи. Но мъртви за другите... Спирам, че кафето ми ще изстине. Да не забравя за довечера да взема бира! ;)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Kali » 22 Юли 2012, 15:19

:lol: :lol: :lol:
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Kali » 22 Юли 2012, 15:23

Аз хубаво се хиля, само където не разбрах какъв/каква съм точно.... Единственото сигурно е, че не държа в ръката си чинийка с цаца.... А, поне това да елеминирам - явно не съм вампир.... :o Изненадах си се! Брех, колко хубаво човек да си прави сам изненади..... :lol:
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 22 Юли 2012, 16:05

Kali написа:... Единственото сигурно е, че не държа в ръката си чинийка с цаца....

Хм, чудя се какво държиш... 8-)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите