Какъв е смисълът от „Facebook“...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Какъв е смисълът от „Facebook“...

Мнениеот Lord » 24 Яну 2011, 19:52

ДжаоБин написа:ши видим, тъкму си напрах профял там с истинското си име Лангурьо Груев дагоеба, без последното ебаси.

Честито! Дръж ме в течение кво стаа у фейсо, щот си заличих регистрацията и нямам никакво намерение да ходя повече там под какъвто и да е ник, щот си е чиста загуба на ценно житейско време, даго**a, аку мъ разбираш, е**си!
КОМИСАР

Мнениеот ДжаоБин » 24 Яну 2011, 20:52

чичо, никаф проблем, за теб винаги. но що никои не иска да става приател с мен? тръпна в учакване.
у нас усветлението е на 12 волта,е така за економия.владея источни боини искуства!
http://vbox7.com/play:15e84f5d
Аватар
ДжаоБин
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот doznatel1 » 24 Яну 2011, 20:54

ДжаоБин написа:чичо, никаф проблем, за теб винаги. но що никои не иска да става приател с мен? тръпна в учакване.

Плачеш за Блокиране бе бате..
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот daniela_suzi » 24 Яну 2011, 21:58

ДжаоБин написа:чичо, никаф проблем, за теб винаги. но що никои не иска да става приател с мен? тръпна в учакване.

Мило ми мишленце,а владееш ли правописа,че нещо трудно ти се разбира какво искаш да кажеш,чедо? :lol:
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот ДжаоБин » 24 Яну 2011, 22:44

да владея го, владяе и други правиписи,примярно датски диалект с китаиски акценд, владеа и карате, същу мога и тас инжакця де е държиш да е тура у варбиркго за да стане инжкциона. вапроза е друг, ти какво владееиш. моеш ли да пудяваш бензин или си пръскаш е така за спорто?

дузнател1 с теб изобшто не ми се занимааа, още от началото ме дразниш. ако имаш проблем ходи си го решаваи некадъде другоаде. искаш да стана груб ли?
у нас усветлението е на 12 волта,е така за економия.владея источни боини искуства!
Аватар
ДжаоБин
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 25 Яну 2011, 00:35

ДжаоБин написа:да владея го, владяе и други правиписи,примярно датски диалект с китаиски акценд, владеа и карате, същу мога и тас инжакця де е държиш да е тура у варбиркго за да стане инжкциона. вапроза е друг, ти какво владееиш. моеш ли да пудяваш бензин или си пръскаш е така за спорто?

дузнател1 с теб изобшто не ми се занимааа, още от началото ме дразниш. ако имаш проблем ходи си го решаваи некадъде другоаде. искаш да стана груб ли?

Ти си Offtopic на магистрала.
Ако имаш въпроси?
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот ДжаоБин » 25 Яну 2011, 20:18

Джао Бин не е обидил никой и приема това което си написал за несериозно, може да съм дъвка или леке, но лайно на магистрала не съм срещал, не е възможно човек или животно да се издриска както правиш ти, само от теб се очаква да забелиш дупе до мантинелата. Въпроси ли? Доста си под нивото ми за да общувам или да имам въпроси към теб. И още нещо, не ме познаваш за да се изказваш неподготвен, сладур.
Аватар
ДжаоБин
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Lord » 26 Яну 2011, 21:31

ДжаоБин написа:Джао Бин не е обидил никой...

Това е факт!
КОМИСАР

Мнениеот Куче » 26 Яну 2011, 22:54

Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 27 Яну 2011, 01:45

Куче написа:http://podtepeto.com/article.php?id=4305

Това е ЛЪЖА.