Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Рънърса написа:батка,то тфа мен не ма пристениаво, кото не му аресфа да оди да риве на управитиелите на форомо . ти аресфаш ли рими?моеш ли ръпираж?
doznatel1 написа:Оса, тоя рънърс май си проси "игнор". добре че не му разбирам "кардиограмите" дето ги пише, че да го бях почнала и аз.
osata написа:doznatel1 написа:Оса, тоя рънърс май си проси "игнор". добре че не му разбирам "кардиограмите" дето ги пише, че да го бях почнала и аз.
той е ШОУМЕН - повече ШОУ и по-малко МАН( за разбиращите английски )
Sir Humphrey написа:Изтървал съм интересния аватар, даге. Човек една бира пие в кръчмето и изпуска интересното. Пфу, язък!
osata написа: Убеден съм, че си Шенко.
Рънърса написа:ас пак сам сигурен че ти си Шенко, шото не съм ас.
Рънърса написа:Тази тема е отварям за да ви пиша интересни случки от моия живот
Имам молба да не турвате голями снимки,че моя компютър има рам 256кв, и мунитора ми и е с резюлюциа 16х24пиксяла и 2бита с две думи 7цветен, най-добре е черно бели, инак ми ги зарежда 10минути, даж съм турил вентилатура де се ухлаждам прес лятото да духа в компа че загрява кат утварвя даж и аватарчята.
Дано не ми истрият темата.
Щом не му разбираш, просто пропускай тази тема и няма да се дразниш, още повче, че самата тема и автора са шеговита симбиоза между интранет и интернет. Вярно е, че много хора не знаят за какво иде реч, но много пък знаят.doznatel1 написа:Оса, тоя рънърс май си проси "игнор". добре че не му разбирам "кардиограмите" дето ги пише, че да го бях почнала и аз.
Lord написа:[
Блек Джак, все още си те бива, въпреки всичко...
![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта