Място за поздрави - без повод

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Място за поздрави - без повод

Мнениеот Kali » 18 Авг 2012, 21:23

Тогава да поздравя Другата и аз, пък дано се обади ;) :lol:
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 18 Авг 2012, 22:21

Ами да се включа и аз в кампанията "ПоздравИ Другата":
- Ей, Дру - за теб :D

Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 19 Авг 2012, 05:34

Поздравявам... ето на, пак я забравих... Прегледах си предното изречение, анализирах го и стигнах до извода, че съм имал намерение да поздравя нещо от женски пол. И понеже сме в новолуние /аз много обръщам внимание на ненужни неща/, та ето:

Продължавам да мисля, коя поздравявам. Добре, почвам на принципа на елиминирането. Лорд отпада... :P
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 20 Авг 2012, 09:53

Усмихнат поздрав за "хлапетата" :D

Ако се чудите какво имам предвид, ето определението от статия с класификация на форумни потребители:

7. Хлапето – възрастта, описана в профила му, е някъде около 12-13,но реално е на 5-6, тъй като е от онези, на които им липсват първите 7 години. Много обича да си общува с други хора и утроява комуникацията при какъвто и да е признак за обратна връзка. Представлява идеална илюстрация за недостатъците на реформите в образователната ни система.
Противодействие – също като Уили Койота, хлапето се завръща с подновени сили, независимо какво ще му причините.

Допълнение от мен: В тази категория влизат и възрастни хора, на които липсват не само първите 7, но и настоящи години пълнокръвен живот. ;)

Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 21 Авг 2012, 07:58

А кой ще ни поздрави нас, които имаме първите седем години, и то в силно концентриран вид? Например аз съм много възпитан човек. Знам, че когато съм на гости, трябва да ползвам вилицата, салфетката и да не се чува как мляскам. И наистина чрез вилицата доста убедително доказвам правотата на тезата си - омазвам хубаво пържолата с лютеница, забождам я с вилицата и бурно ръкомахам с нея, докато споря. Домакинята веднага заема срещу мен поза на футболен вратар при изпълнение на дузпа. Всички млъкват, напрегнато следейки канещата се да литне омацана пържола и аз побеждавам в спора. А със салфетката покривам петната от окапаното от мен по покривката и килима, докато домакинята отчаяно гледа часовника. И като мляскам не се чува, понеже когато започна да се храня, усилват уредбата. Абе не зная дали следващите години ги имам, ама първите седем категорично са в наличие. Е, хайде, поздравявайте ме! С нещо по-силничко, че смятам да ям. :lol:
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 21 Авг 2012, 14:14

Матейко написа:А кой ще ни поздрави нас, които имаме първите седем години, и то в силно концентриран вид? ...........С нещо по-силничко, че смятам да ям. :lol:

:oops: Е, как кой?! Ми ние сами ще се поздравим:

Въпрос на елементарно възпитание е да не разчитаме на друг да свърши работата. ;)
КОМИСАР

Мнениеот Strange » 21 Авг 2012, 20:47

Матейко написа:И като мляскам не се чува, понеже когато започна да се храня, усилват уредбата. Абе не зная дали следващите години ги имам, ама първите седем категорично са в наличие. Е, хайде, поздравявайте ме! С нещо по-силничко, че смятам да ям. :lol:

Добър апетит. Ние ще вдигаме шум :P
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 24 Авг 2012, 23:19

Lord написа::oops: Поздрав за мен си:

И да не пропусна да си благодаря! :mrgreen:

Тез дни не съм се поздравявал, май? Ами отново с горното се поздравявам, такъв съм си! :oops:
КОМИСАР

Мнениеот Strange » 25 Авг 2012, 10:41

Аз пък, когато забележа зараждащо се движение или тенденция, веднага яхвам вълната. Такава съм си - сърфистка. ;)
Поздрав за мене си: Наздраве, скъпа :)

Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 25 Авг 2012, 13:16

Аз пък няма да се моря да яхам вълната. Ей тука безопасно ще си клеча на брега, а вълната рано или късно сама ще ми дойде... А, ето я! В разпенения й гребен, наред с боклуци и някаква сърфистка ;) , виждам и поздрава за мен:

Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите