Всички на мача....

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Всички на мача....

Мнениеот Куче » 30 Юни 2010, 12:55

slaron написа:Писнаааа ми!!! :evil: :twisted: Амаааан ... от мачове!!!!! Няма ли край това чудо?!?!? :twisted:

ИзображениеИзображение Изображение

За твое сведение УЕФА е решила да започне световното от начало ,станала някаква грешка със съдиите :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 30 Юни 2010, 13:11

Куче написа:
slaron написа:Писнаааа ми!!! :evil: :twisted: Амаааан ... от мачове!!!!! Няма ли край това чудо?!?!? :twisted:

За твое сведение УЕФА е решила да започне световното от начало ,станала някаква грешка със съдиите :lol: :lol: :lol: :lol:

Да бе, да!!! :twisted: :evil: Иде ми да се изстрелям в космоса ... :? :roll:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Куче » 30 Юни 2010, 13:20

slaron написа:
Куче написа:

Да бе, да!!! :twisted: :evil: Иде ми да се изстрелям в космоса ... :? :roll:

Недей ,че вземеш да попаднеш на някой извънземно световно там... :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 30 Юни 2010, 13:37

Куче написа:Недей ,че вземеш да попаднеш на някой извънземно световно там... :lol: :lol: :lol: :lol:

:roll: Стига бе!!! И там ли?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Хела » 30 Юни 2010, 14:42

Slaron, има и донякъде добра страна цялата тая еуфория. Четох за някакво изследване сред футболопоклонниците / :shock: представи си само и за такова нещо се харчат пари!/, резултатите от което показват, че е добре за психичното здраве на тези индивиди да си гледат мачовете на спокойствие. Футболът бил едно от малкото неща, които могат да накарат някой мъж да разкрие истинските си чувства и да си излее и най-съкровените емоции . Виж ги някои и плачат чак! А на колко жени им се удава да докарат някой мъж до рев? Та, в тоя смисъл, съвсееееееем мъничко съжалявам, че у дома не се гледа футбол - мъжът ми е изцяло в другата крайност – много е доволен, когато ходи на мач, че е с лице към зрителите. :D
Ако не съм успяла дори и леко да те утеша, има група против футбола във фейса, където можеш да си излееш яда. Лошата новина е, че е с много малко членове.
Аватар
Хела
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 30 Юни 2010, 20:03

ИзображениеИзображение Изображение

Лоша работа, депресирана ми се струваш Сларон... :? ...хъм... :roll: ...всъщност, мисля, че това ще ти оправи футболното настроение:

:lol: :mrgreen:
КОМИСАР

Мнениеот slaron » 01 Юли 2010, 11:25

Lord написа:Лоша работа, депресирана ми се струваш Сларон... :? ...хъм... :roll: ...всъщност, мисля, че това ще ти оправи футболното настроение:
..........................
:lol: :mrgreen:

Дааа, това парче определено ми "оправи" настроението ... Изображение Изображение
Лорде, за пореден път се убеждавам, че твоята любов към хората не знае граници!!! Изображение
ИзображениеКакво друго ми остава, освен да ти отвърна със същото! Изображение
Изображение ИзображениеИзображение Изображение
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот osata » 02 Юли 2010, 23:30

Гана няма ли да бият, кви са тия продължения, доспа ми се :D .
Много хубав футбол играят, заслужават да продължат.
Но да видим
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот jim beam » 03 Юли 2010, 00:20

osata написа:Гана няма ли да бият, кви са тия продължения, доспа ми се :D .
Много хубав футбол играят, заслужават да продължат.
Но да видим

За съжаление и Гана отпадна,но стана добър и интересен мач :) .Ще видим утре мойте фаворити Германия какво ще направят срещу Аржентина.Мисля,че интересен мач предстои.
Ако ще губиш,бъди сигурен,че ще загубиш борейки се,а не предавайки се!
jim beam
Полицай
Полицай

Мнениеот osata » 03 Юли 2010, 12:45

Изключително ми хареса стила и играта на Гана. Пасове отвсякъде, разиграване дори близо пред собственото си поле, бягане, гонене, шпагати и раздаване до край, просто искаха и заслужаваха да победят. Мисля си, че отбора на Уругвай поне 5 пъти пипна топката с ръка, съдията спестяваше много картони, но не се получи груб мач.
Аз му викам на това малшанс.
Все си мисля, че на Гана им трябва един бял да изпълнява фаулове и дуспи.
Страхотен мач, 99% Холандия ще бие на следващия, но ако беше с Гана щеше също да бъде красота.
Аватар
osata
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите