Всички на мача....

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Всички на мача....

Мнениеот slaron » 18 Юни 2010, 12:12

Lord написа::oops: Аз такова...не съм гледал нито една серия на Листопад и нито един мач от световното в ЮАР... :oops: ...и възнамерявам да продължа в същия дух. :mrgreen: Ама, като е така, да ме пита човек що ща у тая тема... :lol:

Амииии ... барабар Петко с мъжете! :roll: :lol: :mrgreen:
Бих могла да изтърпя един мач, ако е интересен, обаче тия ... вувуЗЕЛИ ли са , вувуДАЛИ ли са - направо ме побъркват! :o :evil: Чудя се на мъжовете, дет` ги гледат тия мачове - как издържат?! :shock: :evil: Пък после - ние, жените много сме били мърморели! :roll: Тоя шум е по-ужасен от женско дуднене!!! :evil:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Куче » 20 Юни 2010, 22:55

slaron написа:
Lord написа::oops: Аз такова...не съм гледал нито една серия на Листопад и нито един мач от световното в ЮАР... :oops: ...и възнамерявам да продължа в същия дух. :mrgreen: Ама, като е така, да ме пита човек що ща у тая тема... :lol:

Амииии ... барабар Петко с мъжете! :roll: :lol: :mrgreen:
Бих могла да изтърпя един мач, ако е интересен, обаче тия ... вувуЗЕЛИ ли са , вувуДАЛИ ли са - направо ме побъркват! :o :evil: Чудя се на мъжовете, дет` ги гледат тия мачове - как издържат?! :shock: :evil: Пък после - ние, жените много сме били мърморели! :roll: Тоя шум е по-ужасен от женско дуднене!!! :evil:

хохохо , ще ме умориш :lol: :lol: :lol:
Ето и един поздрав за феновете
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Adriana » 21 Юни 2010, 09:17

[quote="Валентина"]Мъже, ето 10 идеи как гаджето Ви да е доволно по време на световното!

Написано от Мирослав Милков, част от Умниците TM
Публикувано на: 09.06.2010Етикети: жени, Мъже, Световното, Сексът и градът, ЮАР 2010

На 11 юни започва световното първенство по футбол. Специално за Вас мъже, „Умниците” предлагат план, чрез който хем вие ще гледате на спокойствие всички мачове, хем гаджето ви ще е доволно. Ето 10-те стъпки за постигането на тази цел!

Чудно защо се смята, че по правило футбола е запазена мъжка територия... :oops: А аз какво да направя, като у нас този, който гледа Световното съм аз? Няма ли нещо и "Специално за вас, жени"??? ;)
Последна промяна Adriana на 21 Юни 2010, 16:21, променена общо 1 път
Adriana
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 21 Юни 2010, 14:26

Adriana написа:
Валентина написа:Мъже, ето 10 идеи как гаджето Ви да е доволно по време на световното!

Публикувано на: 09.06.2010Етикети: жени, Мъже, Световното, Сексът и градът, ЮАР 2010

На 11 юни започва световното първенство по футбол. Специално за Вас мъже, „Умниците” предлагат план, чрез който хем вие ще гледате на спокойствие всички мачове, хем гаджето ви ще е доволно. Ето 10-те стъпки за постигането на тази цел!

Чудно защо се смята, че по правило футбола е запазена мъжка територия... :oops: А аз какво да направя, като у нас този, който гледа Свтовното съм аз? Няма ли нещо и "Специално за вас, жени"??? ;)

Ето , това се казва "образцово" семейство!. Адри ти като гледаш мач , мъжо ти готви или плете? :D
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот PAOLON » 21 Юни 2010, 15:09

Adriana написа:Чудно защо се смята, че по правило футбола е запазена мъжка територия... А аз какво да направя, като у нас този, който гледа Свтовното съм аз? Няма ли нещо и "Специално за вас, жени"???
Адриана към половинката:Като свършиш с готвенето и чистенето ела да ти ударя една ........ (катерица),че ще гледам мача. :lol:
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Adriana » 21 Юни 2010, 16:13

;)
Куче написа:
Adriana написа:
Валентина написа:Мъже, ето 10 идеи как гаджето Ви да е доволно по време на световното!

Чудно защо се смята, че по правило футбола е запазена мъжка територия... :oops: А аз какво да направя, като у нас този, който гледа Свтовното съм аз? Няма ли нещо и "Специално за вас, жени"??? ;)

Ето , това се казва "образцово" семейство!. Адри ти като гледаш мач , мъжо ти готви или плете? :D

Нито едното, нито другото, Кучо! ;) Седи с топче хартия и кофа мастило и си записва коментарите :lol: ! Има намерение да издаде енциклопедия за футбола, защото се оказало, че има правила, които не знае никой друг, освен мен... :roll: :lol:
Adriana
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Adriana » 21 Юни 2010, 16:26

PAOLON написа:
Adriana написа:Чудно защо се смята, че по правило футбола е запазена мъжка територия... А аз какво да направя, като у нас този, който гледа Свтовното съм аз? Няма ли нещо и "Специално за вас, жени"???
Адриана към половинката:Като свършиш с готвенето и чистенето ела да ти ударя една ........ (катерица),че ще гледам мача. :lol:

Пък ти, господин старши полицай PAOLON, не бери грижа ;) . Аз за да седна гледам мач, значи съм свършила всичко, което се изисква от добрата съпруга. Както се казва: има ли желание, намира се начин. Време има за всичко! ;)
Adriana
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 21 Юни 2010, 20:39

Adriana написа:

[/quote]

Ето , това се казва "образцово" семейство!. Адри ти като гледаш мач , мъжо ти готви или плете? :D[/quote]

Нито едното, нито другото, Кучо! ;) Седи с топче хартия и кофа мастило и си записва коментарите :lol: ! Има намерение да издаде енциклопедия за футбола, защото се оказало, че има правила, които не знае никой друг, освен мен... :roll: :lol:[/quote]

Ако имаш два телевизора си добре...Адри. Мъжо ти гледа Листопад , а ти мача :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 27 Юни 2010, 21:17

Вувузела срещу куче, кучето май спечели накрая :lol: :lol:

Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот slaron » 30 Юни 2010, 11:28

Писнаааа ми!!! :evil: :twisted: Амаааан ... от мачове!!!!! Няма ли край това чудо?!?!? :twisted:

ИзображениеИзображение Изображение
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите