Re: Вярно ли е че?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 23 Фев 2011, 00:17

След като екипа на Вбох го е допуснал, значи проблема е другаде.
Просто.....
Не само този клип, а и предходния, който някой махна, а друг ме предупреди?!?
Нямам думи...
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 23 Фев 2011, 00:43

Писна ми от "Свирки".
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот m-r_Vekilski » 23 Фев 2011, 12:13

Лъчезар Серафимов написа:Хайде направо БАН и у к...ц. Така ще е най-добре.

Ето с това твое мнение съм напълно съгласен,ще се радвам ако екипа уважи желанието ти !!!
771 -"1300 години България" Изображение
Изображение
собственик на "кухиятЪ крак"
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dsuzunov » 23 Фев 2011, 13:07

Серафимов, ако ти имаш мнение за определен/и човек/хора, споделяй го с него/тях. Ако ти мразиш, не ме карай и аз да мразя заедно с тебе.
То бива злоба, ама....
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 23 Фев 2011, 21:35

Lord написа:Колеги PAOLON, Куче, dsuzunov и други, администрацията се извинява, че мненията ви са изтрити. Знайте, че те са зачетени и Лъчезар Серафимов ще бъде санкциониран от администратора за публикуваната гнус.

Приятел ,това че съм си казал собственото си мнение и че ти се ме изтрил ,не е от голямо значение за мен 8
Но този клип си беше жива...мръсотия и гавра за БГ..полиция. И ти много добре знаеш ,че ме "кълват щъркилите" и "хапят калинките" за такива отвратителни неща 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 02 Мар 2011, 01:21

http://www.btv.bg/news/story/127782
Бах.
Няколко хиляди полицаи от цялата страна се събраха на най-големия досега протест на служители на Министерството на вътрешните работи. Шествието мина под формата на траурна процесия, а митингът - като културна проява.

След като ръководството на МВР обяви, че в системата може да има увеличение на заплатите с не повече от 5%, днес полицаите отново заявиха исканията си - по-добри условия на труд, защита при изпълнение на служебните задължения, спиране на практиката фирми да спонсорират полицията, както и заплащане, съизмеримо със заплатите в ДАНС и съдебната система.

"Само за година в Румъния са им увеличили заплатите с 55% и 22 надбавки над заплатата", каза Иван Павлов, председател на новия полицейски синдикат.

"Когато полицията протестира срещу управляващите, това означава, че сме стигнали до дъното и че държава няма. Има само народ!", коментира Ваня Костова, певица.

"Както се досещате, аз съм с вас, нали знаете. В тая крадлива държава, вече ми писна. Благодаря ви, че и на вас ви писна", каза на протестиращите Васко Кръпката.

Дипломатическите представители на Чехия не постъпиха високомерно и приеха декларацията с адресат Европейските институции.

Множеството премина през централната част на София, за да стигне до карето между Министерския съвет и президентството. Там представителите на полицейския синдикат не бяха посрещнати от никого. Декларацията им беше получена от началника на охраната на президентството. Полицаите не получиха реакция от институциите. В следващите дни ще решат как да продължат да изразяват протеста си.

Протестите на полицаите започнаха през декември 2008 г. пред сградата на МВР.

Полицейски протести днес имаше и на други места в страната, но те не бяха масови, защото протестиращите се бяха отправили към София. Във Варна за разлика от предишните пъти, днес протестът беше повече от рехав. Едва около 70 служители се събраха пред Областната дирекция. Обясниха го с това, че за София сутринта са тръгнали 5 автобуса, други пътуват с личните си коли, трети са на работа.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 02 Мар 2011, 01:22

Лъчезар Серафимов написа:http://www.btv.bg/news/story/127782
Бах.
Няколко хиляди полицаи от цялата страна се събраха на най-големия досега протест на служители на Министерството на вътрешните работи. Шествието мина под формата на траурна процесия, а митингът - като културна проява.

След като ръководството на МВР обяви, че в системата може да има увеличение на заплатите с не повече от 5%, днес полицаите отново заявиха исканията си - по-добри условия на труд, защита при изпълнение на служебните задължения, спиране на практиката фирми да спонсорират полицията, както и заплащане, съизмеримо със заплатите в ДАНС и съдебната система.

"Само за година в Румъния са им увеличили заплатите с 55% и 22 надбавки над заплатата", каза Иван Павлов, председател на новия полицейски синдикат.

"Когато полицията протестира срещу управляващите, това означава, че сме стигнали до дъното и че държава няма. Има само народ!", коментира Ваня Костова, певица.

"Както се досещате, аз съм с вас, нали знаете. В тая крадлива държава, вече ми писна. Благодаря ви, че и на вас ви писна", каза на протестиращите Васко Кръпката.

Дипломатическите представители на Чехия не постъпиха високомерно и приеха декларацията с адресат Европейските институции.

Множеството премина през централната част на София, за да стигне до карето между Министерския съвет и президентството. Там представителите на полицейския синдикат не бяха посрещнати от никого. Декларацията им беше получена от началника на охраната на президентството. Полицаите не получиха реакция от институциите. В следващите дни ще решат как да продължат да изразяват протеста си.

Протестите на полицаите започнаха през декември 2008 г. пред сградата на МВР.

Полицейски протести днес имаше и на други места в страната, но те не бяха масови, защото протестиращите се бяха отправили към София. Във Варна за разлика от предишните пъти, днес протестът беше повече от рехав. Едва около 70 служители се събраха пред Областната дирекция. Обясниха го с това, че за София сутринта са тръгнали 5 автобуса, други пътуват с личните си коли, трети са на работа.

Колеги прецецирайте това и дайте своето мнение.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 03 Мар 2011, 02:56

ТИМ унищожи държавността.

Няма да ви оставя ненаказани....
Нека някои ме мисят за луд.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER