Трима дебели германци отишли в България, за да учат български и чули едно момиченце да им се смее:
– Трима дебели германци, трима дебели германци!
Те го запомнили. После чули на пазара:
– За два пакета семки!
Те го запомнили. После чули по радиото:
– Едно! Две! Три! Бум в стената!
После чули по телевизора:
– Ура! Ура! Ура!
Те го запомнили.
Като се разхождали, видели една убита жена!
Дошли полицаите и попитали:
– Кой уби тази жена!?
– Трима дебели германци,трима дебели германци!
– Защо я убихте!?
– За два пакета семки!
– Как я убихте!?
– Едно! Две! Три! Бум в стената!
– Отивате в затвора!
– Ура! Ура! Ура!
…………………
Опашка чака пред магазин.Идва заек и се набутва най-отпред.Казват му да отиде да чака отзад като всички тях.Той отива.след малко се връща отпред.Те му казват да се върне отзад.Той се връща.след малко пак отишъл отпред, те пак му казали същото,а той казва:
-Ами добре, тогава няма да отворя магазина.
------------------
Един борец паркирал на забранено място. Когато се върнал, BMW-то го нямало. - Баварецът...! Къде ми е баварецът...? - развикал се той. Един човек, който стоял наблизо, казал: - Паякът го отнесе. Борецът се замислил и казал: - Крокодила го знам, Барона го знам, ама тоя Паяк не съм го чувал - сигурно е някой нов!
………………………….
Един рибар отива на риболов и като пристига на избраното от него място вижда, че си е забравил червеите и за да не се връща написал на една малка летвичка
"червей".След няколко минути започнало много да му кълве рибарят скочил и започнал да дърпа със всички сили дърпал и то дърпало като го издърпал видял една дъска на която пишело"шаран".