daniela_suzi написа:Благодаря за поканата.Аз съм си кореняк-видинлийче,но от 9 години живея в Плевен.Вече бях преди две седмици там по време на отпуската,така че ще бъде друг път,отпуската свърши и съм на работа.
Ще се видим, насявам се.
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
daniela_suzi написа:Благодаря за поканата.Аз съм си кореняк-видинлийче,но от 9 години живея в Плевен.Вече бях преди две седмици там по време на отпуската,така че ще бъде друг път,отпуската свърши и съм на работа.
Лъчезар Серафимов написа:Тел. ми е 0896 32 30 31. Джак и Вили също го имат.
мейла ми е mvrvd@abv.bg или l.serafimov@yahoo.com
Миналата година Джак беше в гр.Видин, дори лови риба на р.Дунав хвана чифт дънки![]()
Сега без тъпите ми шеги.
Синоптик, Лорд, Вили, Джак, бре няма да изреждам активните съфорумци, ако прецените заповядайте.
Предполагам, че тогава ще има и видински панаир, не че е някаква красотия, но има друго какво да се види.
4 септ. е в събота, 5-ти в неделя, а както знаете на 6септ. всяка година се почива, няма да уточнявам защо.
Лъчезар Серафимов написа:Забравих си думите.
Имам една идея.
Всички и не само, приятели от форума искам да отпразнувам подобаващо 37г. от моето раждане.
ТОВА БИ МОГЛО ДА СЕ СЛУЧИ В ГР.ВИДИН НА 05.09.2010г.
Куче написа:
А така , и ти ли си зодия дева бре?
Куче написа:Лъчезар Серафимов написа:Забравих си думите.
Имам една идея.
Всички и не само, приятели от форума искам да отпразнувам подобаващо 37г. от моето раждане.
ТОВА БИ МОГЛО ДА СЕ СЛУЧИ В ГР.ВИДИН НА 05.09.2010г.
А така , и ти ли си зодия дева бре? Никой няма ти доде на гости , ми ела се вземи в ръце и ти ми ела на гости на 03.09.2010г
Между другото аз ставам на 38г...така че съм ти батко![]()
Lord написа:Куче написа:
А така , и ти ли си зодия дева бре?
Много деви на едно място станахме, ама няма лошо.
monika написа:Лъчо, до известната личност Тодор Живков може да туриш и Моника, щото сме с него на една дата - 07.09.![]()
Брей, много Деви, бе!Трябва да се направи график за празнуване и да затворим кръчмата за няколко дена.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта