Валентина написа:Дали този филм е сигнал за започващо възраждане в българското кино???
Личните ми впечатления на редови зрител, без да имам претенции да разбирам от кино: 1. Сюжет - бива си го. Звучи съвременно. 2. Техническо изпълнение (качество на звук и картина) - много добро. За съжаление едва напоследък май започна да се обръща внимание на този аспект от снимането на филми. Старите български филми са просто трагични в това отношение. 3. Подбор на актьорите - среден по успех. 3.1. Калин Врачански (Камен) - добре си играе ролята, добра дикция, готин тембър 3.2. Юлиан Вергов (Николай) - единият от двамата най-добри актьори във филма, много добра дикция, хубав тембър 3.3. Елена Петрова (Боряна) - не зле. Доказала се е като театрална актриса. 3.4. Яна Маринова (Елена) - в нея има нещо отблъскващо. Лоша актриса, лоша дикция, отвратителен тембър. 3.5. Стефка Янорова (Ваня) - нямам мнение 3.6. Красимир Ранков (Антон) - добре се вписва в образа на пенсионирано ченге с дъх на соц. 3.7. Бойко Кръстанов (Дани) - супер дразнещ елемент. Бездарен актьор (а май се води професионален/дипломиран). Ужасна просташка дикция, неутрален към дразнещ тембър. 3.8. Луиза Григорова (Александра); Радина Кърджилова (Сиана) - тия двете са ми толкова еднакви, че ги различавам една от друга само когато и двете са в кадър. Бездарни актриси. Ужасна просташка дикция, дразнещ тембър. 3.9. Георги Кадурин (Христо) - вторият най-добър актьор във филма, даже може би е една идея по-добър от Вергов. Много добра дикция, висока култура на изказа. Хубав тембър. 3.10. Явор Бахаров (Хари) - неутрален към дразнещ. Леко просташка дикция. Нелош тембър. 3.11. Общото ми впечатление е, че актьорите от по-старото поколение се справят по-добре.