Направих темата, защото всички ние понякога си казваме тези думи. Сериозно, замислено, шеговито,откачено и нелогично, може да си постваме тук "ами ако"-тата.

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Strange написа: Сериозно, замислено, шеговито,откачено и нелогично, може да си постваме тук "ами ако"-тата.
Strange написа: Сега най-добре да си взема кафето и да изляза на терасата да догледам изгрева, че знам ли... ами ако утре слънцето не изгрее
Strange написа:Slaron, съгласна съм с теб, че в повечето случаи не си струва да се фокусираме върху миналите си избори, защото не можем да ги променим. Но това е само една от гледните точки. Квантовите физици например са провели опити, с които доказват, че наблюдателят може да влияе на минали събития в желана от него посока. Ето и друга - повечето течения в съвременната психотерапия използват т.нар. похват на "изправяне на криви записи"- връщат те в даден спомен и променят емоционалното ти отношение към него или го претълкуват по различен начин. Което може и да не е промяна на самото минало, но определено влияе на нашето отношение към него и си има незабавни последици в настоящето.
Сега най-добре да си взема кафето и да изляза на терасата да догледам изгрева, че знам ли... ами ако утре слънцето не изгрее
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта