Човек написа:kkarakashev написа:Тази сутрин повреме на изпълнение на служебните си задължения е загинал полицай от СДВР.
Патрулният автомобил е пътувал по сигнал за престъпление. В него е имало трима души. Точно на кръстовището са били ударени от таксиметров автомобил. Тримата униформени, които са служители на 3-то РУП, са откарани във ВМА, където единият умира.
Състоянието на другите двама засега не е ясно.
Починалият е бил на 45 години.
Поклон
Поклон пред кого и за какво се покланяш? Движи се такси по път с предимнство,засича го полицейски автомобил с пусната полицейската лампа,но без пусната сирена и резултата е нелепа смърт на полицай. Знаеш ли,че да има специален режим на движение е нужно да бъде пусната сирената и светлина на патрулката и като влизат в кръстовище трябва да влизат с повишено внимание. Язък за колегата загинал по такъв идиотски начин!
Знам какво е и знам, че доста често не са в комбинация звуков режим и светлинен. Знам също че има светлини от типа крило, които не можеш да ги видиш от един метър че светят, камо ли от далече. Не мисля. Че това е проблема. Сигурен съм обаче че болшинството от автомобилите със спец. Режим на двж. Се движат през ноща само сус светлина.
Както казах още един от Вас си отиде по нелеп начин!!!