Реакцията на хората !!!

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Реакцията на хората !!!

Мнениеот kkarakashev » 17 Апр 2011, 15:36

Преди години 1 или 2 беше направена (разиграна) следната ситуация - някъде от страни на НДК върви мъж. Към него се приближава младеж със шапка и почти скрито лице. Вади пистолет и го "разстрелва" Мъжът рухва на земята облян в кръв, а младежът на бегом с извадено оръжие, тръгва в някаква посока. Наоколо минават хора .............................
До тук сценарият е ясен само че няма камери, никъде няма снимачни екипи. Просто обикновен ден в София и около НДК. Снима се със скрита камера. Снима се какво - реакцията на хората.
Снощи гледах "Хрътките" - Пак подобен сценарии, само че лек вариант - ограбват жена. Никаква реакция от минувачи с едно изключение!
Въпросът който и в двата случая си задавам е следният:
1- В първият със стрелбата, ами ако наблизко минава полицай, или друг служител (Жандармерия,Гранична полиция) и би се намесил ? Ако в тази, за мен сложна ситуация, спре стрелеца със всякакви средства (предполагам и употреба на оръжие, ако носи такова със себе си) КОЙ щеше да е виновен ,ако пострада "стрелеца"
2- Не е била уведомена полицията за заснемането на такива екшъни, а според мен е трябвало.
3- Да речем, че както снощи един единствен младеж тръгна да гони "заподозреният" и го хвани...... Какво се случва тогава. Ами докато се разбере кой какъв го играе нали някой ще пострада (казвам го от моя гледна точка, защото ми се е случвало подобен инцидент, при който нападателят беше повален на земята с изкълчена ръка)Ами ако го удари или в борбата на момента му нанесе телесна повреда - лека или тежка. Какво пак правим???

п.с. И в двата репортажа хората си преминаваха безлични и все едно е ежедневие. Мисля си че това трябва да е една голяма червена лампичка за някой в тази дърва ,че нещо не е на ред ;)! ;)! ;)!
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Re: Реакцията на хората !!!

Мнениеот КОШМАР » 17 Апр 2011, 19:15

Снощи са окрали едно барче и са взели пари около 150 лева. Верно, парите не са много, НО: Хората решили да не казват нищо на полицията, защото..... "те нищо няма да свършат". "Те" - полицията. Това е!!!
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 04 Май 2011, 19:42

Веднъж стигнах до ето това кръстовище:

Изображение

Ха, кажете ми накъде да карам, с каква скорост и за какво да внимавам? И изобщо как да реагирам, като водач? :roll:
КОМИСАР

Мнениеот slaron » 05 Май 2011, 13:16

Мдаааммм... :ugeek: Тука слизаш и продължаваш пеш! В която посока решиш! И по-добре бос, за да не предизвикаш срутване в ремонтно-строителните работи! :roll:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Lord » 22 Май 2011, 09:37

Едно изумително предложение

КОМИСАР

Назад към Извън темите