малкия написа:Можеш да кажеш със сигурност, че при вас в управлението никой не си е купувал нещо, подобно на униформа?
Айде не ни прави на будали, става ли? Нахално е някак, пък и обидно. Още по-нахално и обидно е да си служиш с демагогия - а и откровена лъжа - и да обвиняваш други в това.
Мъж с акъл си, не го губи когато става дума за политически светила - те са временни, нали помниш...
Естествено, че в управлението ни включително и аз купуваме "нещо подобно" на униформа. Това не се купува за управлението и не е спонсориране на МВР. Мога да кажа, че в управлението никой не е купувал каквито да е било канцеларски консумативи, техника, оборудване и т.н, защото и това се тиражира, че служителите го купуват. Относно дрехите се разбра, че въпроса е решен. Аз ходя и униформен и цивилен, купувам си костюми и ходя с тях на работа, но да ти кажа честно никога не съм правил сметка дали с мои пари съм купил костюма си или с парите за дрехи и не съм смятал дали цената на костюмите ми за работа не превишава сумата за дрехи... Може би така съм устроен или така съм възпитан, но ще се почувствам жалък ако го направя... Тениски между другото и аз съм си купил, но не съм мислил по въпроса, че спонсорирам МВР... Въпроса на гледна точка е това със спонсорството и ако се направи една аритметика на това кой колко работи, кога идва на работа, какво върши по време на работа, кога си тръгва от работа... може да се окаже, че МВР плаща скъпо и прескъпо на хора, които са дошли в МВР на да работят, а на курорт...
Аз всеки ден виждам около себе си такива хора, огледай се и ти и ако не си изкривиш душата, няма как да не ги видиш около теб

Ако не си изкривиш душата ще трябва да признаеш, че аз никога не съм бил против увеличението на заплатите в МВР, НО има едно голямо НО, НЕ НА ВСИЧКИ. Това е най-голямата глупост да се иска увеличение на заплатите на всички и с това тъпо и от тъпо, по-тъпо искане да пострадат хората, които реално работят и заслужават увеличение на заплатите.
Моето мнение, което оставя от годни непроменено е, че не трябва да се увеличават заплатите на всички, а трябва да се дава увеличение само на тези, които работят.
Помня много добре какво говореха Цветанов и Борисов, помня какво говореше и Нинова...слушам и сега какво се говори от трибуната на НС от хората на Нинова, но мен не могат да ме вербуват с такива приказки
Отново ще ти пожелая успех на протестите и разума да е водещ като излезете на улицата!