Хора на Цар Киро убиха момче, газят полицаи с бус

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Хора на Цар Киро убиха момче, газят полицаи с бус

Мнениеот MaverickBg » 25 Сеп 2011, 16:19

По - добре да мълчиш и да изглеждаш като идиот, отколкото да проговориш и разсееш всички съмнения.
Аватар
MaverickBg
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Meteor » 25 Сеп 2011, 16:21

Спешни и крути законодателни мерки от Народното събрание относно Интеграцията на малцинствата !
Как ще ни приемат в Шенген,щом тук се допускат такива ексцесии и откровени заплахи от самозабравили се цигански барони. А ни очакват вълни от емигранти от Африка и Азия...

Аватар
Meteor
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот SYNOPTIK » 25 Сеп 2011, 17:26

Аз обвинявам всички правителства, под чието управление съм имал шанса или малшанса да живея, за слепотата, глухотата, пренебрежението и дебелоочието им по отношение на циганите или ромите, както възпитано ги наричат от известно време насам.

Аз обвинявам всички чиновници и кабинетни плъхове, които пишат скъпоструващи и неефективни програми за интеграция на хора, които не желаят да се интегрират.

Аз обвинявам съд, прокуратура и полиция за това, че позволяват безнаказано на безразсъдни мъже да оплождат 12 годишни деца, които раждат други деца с почти нулев шанс за достоен живот.

Аз обвинявам всички просветни и здравни министри, за които се сещате, за престъпното им бездействие, което позволява в 21 век стотици хиляди български граждани да тънат в болести и канибалско невежество, а децата им да не знаят пътя до училището.

Аз обвинявам пресметливите и безскрупулни политици, които умишлено поддържат първобитния статус на стотици хиляди български граждани в гета, в развъдници на проституция, в инкубатори за износ на бебета, в генератори на трафик на хора и всевъзможни престъления.

Аз обвинявам политическите инженери за това, че третират тези хора като безмозъчни роботи за гласуване по време на избори срещу няколко лева, няколко кебапчета и хиляди безмислени обещания.

Аз обвинявам българската църква, че обърна гръб на тези хора и не им подаде ръка, за да ги научи на смирение, обич към хората, страх от Бога и човещина.

Аз обвинявам полицията и нейните шефове, че стискат зъби и търпят да бъдат бити, блъскани, обиждани, ранявани и дори убивани от вечно интегриращите се безработни, безполезни, опасни за себе си и за обществото тунеядци, които изсмукват ресурсите на държавата.

Аз обвинявам фалшивите и лицемерни борци за граждански права, които толерират и подкрепят с помощта на задгранични фондации всички прояви на насилие и безнаказаност от страна на малцинството над мнозинството от българи.

Всички тях ги обвинявам, че България заприлича на една голяма Катуница.

Кой съм аз ли?

Аз съм българин, имам семейство, жена, две деца, имам дом, работя, плащам сметки и данъци, гласувам, спазвам законите и правилата, ако пък ги наруша, си плащам глобите и си понасям наказанията и незнайно защо все повече започвам да се чувствам прецакан в собствената си държава.

И колкото и абсурдно да е, все още се надявам, че ще доживея да видя народни водачи, които да изтръгнат българската цигания из корен и да направят така, че българи, турци, цигани, евреи, гърци, арменци, татари, каракачани да бъдат горди, че са граждани на България.

Докато това не се случи, аз всеки ден ще обвинявам, дори и да знам, че никой няма да ме чуе.

Ах, да. Не се морете. Няма как да ми купите гласа. Парите си ги печеля сам, а кебапчетата си ги приготвям лично.

автор: Красимир Калудов
DarikNews
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот SYNOPTIK » 25 Сеп 2011, 17:45

Главният комисар Калин Георгиев,се яви в Катуница с черна фланелка и надпис „G-star Raw”.
Знаете ли г-н Главен комисар,какво означава този надпис и вярно ли е,че вече сте бил известен,от предишни ваши изяви,че въпросният надпис е съкращение от Gangster Raw ?
Наистина,това е модна марка,но дали отива този надпис на гърдите на един Български комисар от МВР и то точно в такъв момент ?
http://play.novatv.bg/play/254624/
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот Хела » 25 Сеп 2011, 18:29

Защо така се подвеждате, бе хора! Кви ганстери, бре! Ето оригиналната страница на марката. Уикипедия има, четете, никъде не се споменава подобно нещо! Намесвате жаргонен английски, който няма нищо общо с марката.
http://en.wikipedia.org/wiki/G-Star_Raw

G-Star е основана през 1989 г., в Холандия и специализирана в производство на модерни "градски" дрехи във военен стил. Произвеждат се дънки, ризи и други изделия През 1996 г., G-Star е първата марка, която пуска дънки стил "Raw Denim" .
G-Star е повлиян от европейските модни тенденции, както и от военни дрехи. Вдъхновенията за проектите идват от военните облекла от цял свят.
G-Star е била първоначално наречена Gap Star, но решили да променят името си, когато излизат на международния пазар.

/Преводът е мой/
Аватар
Хела
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kkarakashev » 25 Сеп 2011, 19:40

а ти имам и държавата! Бойко открива пътища, Цветанов се е заврял някъде си да мисли за избори, а Катуница и Пловдив са пред етническа война - с колове, лопати и кой каквото докопа, а те си откриват и премислят политиката.
Явно политическото решение - всеки да се спасява кой как може и ако може.
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот spoon » 25 Сеп 2011, 19:59

SYNOPTIK написа:Главният комисар Калин Георгиев,се яви в Катуница с черна фланелка и надпис „G-star Raw”.
Знаете ли г-н Главен комисар,какво означава този надпис и вярно ли е,че вече сте бил известен,от предишни ваши изяви,че въпросният надпис е съкращение от Gangster Raw ?
Наистина,това е модна марка,но дали отива този надпис на гърдите на един Български комисар от МВР и то точно в такъв момент ?
http://play.novatv.bg/play/254624/

Аз също имам тениски на "G-star", е и какво от това? Това е световно известна и призната марка. Не намирам нищо лошо, че в почивен ден Георгиев е бил с такава фланелка, напротив, има вкус.

Ама всъщност, ето от коя помийна яма се започна: http://www.afera.bg/index.php?option=co ... &Itemid=33
spoon
Полицай
Полицай

Мнениеот kkarakashev » 25 Сеп 2011, 20:58

ОТВОРЕНО ПИСМО До СЪВЕТА ЗА ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ
До всички свободни медии , които желаят да го публикуват НА ВНИМАНИЕТО НА РЪКОВОДСТВОТО НА БТВ!!!!!!!!! Уважаеми дами и господа, Моля , официалното ръководство на телевизията , да излезе и ясно да заяви дали застава зад "журналистката" , госпожица Миролюба Бенатова. Явно обидена от това , че и бе отнет микрофона , тя сведе репортажа до елементарно свеждане на събитията ,като нарече протестиращите "пияна и дрогирана тълпа от агитки на футболни клубове".Присъствах там и мога отговорно да заявя , че футболните запалянковци бяха не повече от 100 човека от около 2000 протестиращи.Също така мога да заявя , че не видях нито един пиян или дрогиран човек.Микрофона на госпожица Бенатова , бе отнет след многократни официални предупреждения , да не снима отблизо и в детайли лицата на протестиращите , което право ни е дадено от конституцията, но вместо да снима в общ план ставащите събития , тя най арогантно снимаше отблизо лицата на протестиращите, което ни навежда на мисълта , че тя не отразява събитието ,а работи на хонорар към полицията.След като , госпожица Бенатова има претенцията да бъде разследваща журналистка, защо не проведе разследване , как един престъпник 20 години избягва правосъдието.Как 20 години произвежда нелегален алкохол, как 20 години наркопласьорите и търговците на "жива плът" от "Столипиново" се отчитат на него , как дължи 8 000 лв. за вода , как всички се водят безработни , а живеят в палати и карат коли за милиони, списъкът може да бъде продължен до безкрайност.Защо госпожица Бенатова , не отрази новината , как Кирил Рашков е звънял , на висши прокурори и полицаи и се е държал заповеднически с тях.Защо госпожица Бенатова , не отрази как 20 години Кирил Рашков дерибейства и нарича обикновените хора от селото "гяури".Безкрайни са примерите , които можем да дадем.Пишем това писмо , защото считаме , че госпожица Бенатова , грубо нарушава правилата на журналистическата практика и етика.Тя едностранно отрази една новина , без да отрази мнението на другата страна и си позволи да сведе новината до :"пияна и лумпенизирана тълпа".Каним официално госпожица Бенатова да дойде да запали свещ , в църквата на село Катуница , където цяла нощ бе положено тялото на обезобразеното момче.Госпожица Бенатова отрази като "инцидент" , едно показно убийство , след заплаха за убийство , нает специално за целта убиец и последващите събития.Опитахме се да комуникираме цивилизовано с БТВ , но снощи около 22.00 ч. , след като сайта им бе залят с гневни коментари срещу госпожица Бенатова , те изключиха коментарите към темите. Моля ръководството на телевизията да вземе отношение по проблема , тъй като много по -малки телевизии наричани иронично "кабеларки" отразиха много по-добре и обективно новината.В заключение искам да Ви кажа , че в град Пловдив вече казват на БТВ (Босфор TV) , дано не заслужите това име. P.S. Моля , тези които имат по - голяма компютърна и интернет грамотност от мен , да разпространят въпросното пис
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот MaverickBg » 25 Сеп 2011, 21:09

По - добре да мълчиш и да изглеждаш като идиот, отколкото да проговориш и разсееш всички съмнения.
Аватар
MaverickBg
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот spoon » 25 Сеп 2011, 21:22

Очевидно се очакват общонационални протести, противопоставящи цигани срещу българи.
Дано не се случи, но ако се наложи ще направя всичко за да запазя конституционно установения ред и спазване на закона с всички позволени средства!
spoon
Полицай
Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса