В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот Елена » 10 Юли 2015, 10:31

ТРЕЗОР написа:Това курве лъжеше,като разпрано.......и какви бяха тези следи от белезници,след повече от 6 месеца....

На мястото на това курве можеше да бъде дъщеря ти и не само твоята. Тия смотани педе..сти, които й викат - Пръдло да не са нещо повече от обикновени простаци в умниформи и излагат полицейската професия. Хайде ръси си мозък, ако имаш такъв в темите за младши експерти. Голям специалист психолог се извъди.
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот ТРЕЗОР » 10 Юли 2015, 10:59

Елена написа:
ТРЕЗОР написа:Това курве лъжеше,като разпрано.......и какви бяха тези следи от белезници,след повече от 6 месеца....

На мястото на това курве можеше да бъде дъщеря ти и не само твоята. Тия смотани педе..сти, които й викат - Пръдло да не са нещо повече от обикновени простаци в умниформи и излагат полицейската професия. Хайде ръси си мозък, ако имаш такъв в темите за младши експерти. Голям специалист психолог се извъди.

Ленче , преди да бъда младши експерт ,преди 20 години съм започнал , като полицай ППД , бил съм и квартален .....та точно едно новоизлюпено дознателче , като Вас не може да ми дава наклон,какво да пиша за полицейската професия ;) ......още повече всекидневно работя с твой колежки и мога да напиша книга ....стига,че ще оспамиме темата :lol:
ТРЕЗОР
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Сприган » 10 Юли 2015, 11:09

Елена написа:

Извинявам се за off-topic-a. Доста крайно мнение имате към униформения състав (насъбрано от доста Ваши мнения), защо така?

Клипа е доста противоречив (лично мнение). Цялата случка изглежда много гнила.
Сприган
Нов
Нов

Мнениеот Елена » 10 Юли 2015, 11:14

ТРЕЗОР написа:
Елена написа:

Ленче , преди да бъда младши експерт ,преди 20 години съм започнал , като полицай ППД , бил съм и квартален .....та точно едно новоизлюпено дознателче , като Вас не може да ми дава наклон,какво да пиша за полицейската професия ;) ......още повече всекидневно работя с твой колежки и мога да напиша книга ....стига,че ще оспамиме темата :lol:

Може да си почнал и преди 30 години в МВР, да си минал през ППД и квартален и пак да си тъп и нищо да не знаеш както в момента. Аз също мога да напиша книга за тъпи полицаи от ППД, за смотани експерти и некомпетентни началници намерили топли и уютни местенца да си клатят ку.a и да казват преди колко години са започнали в МВР.
Като ти стига толкова, вдигай си гащите и дим да те няма :lol: :mrgreen:
Осмърдя темата само и само да разберем, че си бил в ППД и квартален :mrgreen: :lol:
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Елена » 10 Юли 2015, 11:23

Сприган написа:
Елена написа:

Извинявам се за off-topic-a. Доста крайно мнение имате към униформения състав (насъбрано от доста Ваши мнения), защо така?

Клипа е доста противоречив (лично мнение). Цялата случка изглежда много гнила.

Ти имаш право на менние и го споделяш, аз имам право на менние и го сподлям. Ти го правиш по възпитан и нормален начин без да се опитваш да ми налагаш твоето мнение, а други се опитват да ми налагат некомпетентните си мнения и да ме изкарат, че не разбирам. И това го правят хора с някакво мижаво образование, което не им дава компетентност да казват кое е право и кое не е право.
Крайно мнение имам за конкретни лица от състава, оказва се, че и управляващите ни имат такова крайно мнение и колеги, които разбират и виждат, че случилото се не е нормално и не трябва да има такива случаи. Желая ти успешен ден!
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот сигма3 » 10 Юли 2015, 12:06

Ленче,ако моята дъщеря се държеше по подобен начин,значи аз нямаше да съм си свършил работата и възпитанието и нямаше да го има. ти какъв точно проблем видя в клипа? Не бъркай употребата на физическа сила с насилие!!!
Колко задържания имаш на агресивни,пияни,луди,надрусани и т.н.?
Да,не е идеално,но не е това,което го изкарват.Това,че и каза "пръдла" не беше добре,но записа куца......може да се е изтървала..... :mrgreen: То нормално,натикана до козирката,може и да не е било само пръдване.....
Говорихме с колегите,че следващия случай,трябва да е от Варна,защото атаките са насочени насам и снощи изкараха "НОВ" случай на "НАСИЛИЕ" във Варна.......от преди около 3 години:))))
Ти,като повечето хора,кълвеш,като таранка и се поддаваш на манипулации.....
сигма3
Полицай
Полицай

Мнениеот Елена » 10 Юли 2015, 12:30

Георги Костов: Обаждайте се на 9822222 за полицейско насилие

http://www.blitz.bg/news/article/347403

Призовавам гражданите да сигнализират за полицейско насилие на тел. 9822222, каза на брифинг главният секретар на МВР Георги Костов по повод клипа с униформените, които бият мъж и жена.

До този момент пострадалите не са пускали жалба за упражнено срещу тях насилие по време на задържането. Проверява се дали действията на полицаите са били адекватни на ситуацията. Има дисциплинарна проверка по случая срещу 6-има полицаи от Първо РУ, каза директорът на СДВР Младен Маринов.

Самите полицаи са написали в рапорта си от декември, че са упражнили сила при задържането на Александър Грошанов и Веселина Китова. След разпространения запис обаче ще се сравняват действията им от кадрите с написаното в рапортите.

Миналата година са уволнени 9 служители на МВР за полицейско насилие, каза Георги Костов. той е категоричен, че след приключване на проверката ще бъдат взети най-строги мерки срещу полицаите от клипа ако се докаже вината им. Те не са отстранени и все още са на работа.

Не му е лесно на главният секретар да се черви пред цялата държава и да се занимава с идиотията сътворена от няколко униформени олигоферна, на които им липсва професионална подготовка да извършват полицейска дейност. Нещата се докараха до положение МВР да обяви специален телефон граждани да сигнализират за полицейско насилие.
После, защо ни режат ранното пенсиониране, защо ни режат социалните придобивки и защо обществото плюе по униформените служители. За съжаление заради простотията на малцина казват за всички ни, че сме маскари.
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот сигма3 » 10 Юли 2015, 12:33

Ако се следва методиката на тези "светила" ,работата ще стане още по-зле:
http://btvnovinite.bg/video/videos/news ... mativ.html
сигма3
Полицай
Полицай

Мнениеот Елена » 10 Юли 2015, 13:13

Ето още едно "брилянтно" задържане на "абсолютен" престъпник, за което ще платим обезщетение всички ние данъкоплатните от джоба си. И тук няма превишаване на правомощия и тук всичко е както трябва и няма повод за притеснение, че това задържане го гледа цял свят и е преведено за да стане ясно, че в България всичко е наред.

http://dnes.dir.bg/news/delo-nikoly-tzo ... g-18416732

Цонев бе категоричен, че ще съди държавата в Страсбург и ще поиска обезщетение заради нанесените му неимуществени вреди, съобщи bTV.

„Очаквах оправдателна присъда и през последните пет години, докато течеше целият процес, винаги съм се надявал справедливостта да възтържествува и съдът да посочи реалните факти, които показват, че никога не съм се занимавал с това, в което ме обвиняваше прокуратурата“, коментира пред OFFNews бившият военен министър.

Тенчо Попов и Николай Цонев вече имат заведени дела в Страсбург заради начина, по който бяха арестувани, припомня "Правен свят".

През септември м.г. стана ясно, че българската държава е признала пред европейските магистрати, че са били нарушени правата на бившия военен министър при ареста му през 2010 година.

Съдът в Страсбург предложи на правителството и Цонев да сключат споразумение, като държавата плати обезщетение в размер на 15 000 евро на бившия военен министър.
Той обаче обясни, че все още не е взел решение дали да приеме споразумението.
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот сигма3 » 10 Юли 2015, 13:23

Самото задържане си е перфектно- начина на поставяне на белезниците,оръжието(може да направиш сравнение къде е показалеца на този клип и къде е на "специалиста" от бтв снощи и как са поставени белезниците:))
Кое не ти хареса на теб?
сигма3
Полицай
Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса