dakota_ написа:малкия написа:Хареса ми необходимото уточнение "при това не на всички"... не може да ми го побере акъла пом.ректор на АМВР да се се ползва с правата на полицаите работещи на терен...и на преподавателите по специални дисциплини, които обучават курсантите в АМВР.
Ако "необходимото уточнение" ти е харесало едва сега и тук, значи си поизостанал с материала по темата какво точно искаше СФСМВР във връзка със статута на преподавателите и на кои точно преподаватели.![]()
Или някой нещо те будалка...
Направи някоя справка и ела пак да коментираме.
Междувременно бъди рахат - пом.-ректорът ще си бъде държавен служител по ЗДСл. Щото администрация, нали така...
Щом АМВР се докара от комендант да има пом. ректор, язък за АМВР... иначе аз отдавна съм рахат за много нещаВие като синдикат искате и х... в п.... и душата в рая... това го искат и повечето полицаи и в това няма нищо лошо... Лошото е, че някои вярват, че има такъв вариант... Вие не сте от тях, но печеленото на време като се използват различни трикове за протакане и разтягане на локуми в тази връзка помагат на доста хора на моите и на твоите години да се възползват колкото може повече от хаоса в МВР
Като цяло от всичко това губят младите колеги, които си създават грешното впечатление, че морето е до колене и службата в МВР ще бъде песен каквото е в момента
Някои все още живеят с мисълта, че дори и след години ще получават по 20 заплати при пенсиониране, че ще могат още дълго време да се правят, че работят, но да получават сигурна и добра заплата...
Колкото и да удължавате агонията, каквито и локуми да разтягате, каквито и комисии да създавате и каквото и да правите, голата истина ще излезе наяве...Пари няма, примката се затяга все повече около вратовете ни и колкото по-бързо се изпарят илюзиите, толкова по-добре за всички...
Като никога почти нищо от написаното не е по темата.
Жалко.
Можеше вместо с куп общи приказки да минеш с едно простичко "Ей, вярно, май съм пропуснал нещо..."