Лидер написа:Не бива да сте политически пристрастен,защото това ще влияе негативно на работата ви.Разбирам,че харесвате Герб,но не бива така явно да го декларирате и да възхвалявате Цветан Цветанов,все пак сте държавен служител и сте подписали декларация за деполитизация.
Не бива да взимате отношение по неща,които не разбирате и не са ви ясни.В противен случай олеквате и меко казано се излагате.
Никога не съм подписвал декларация за деполитизация!
Не знам завършил ли си право,не знам и от какъв пол си,но трябва да си наясно,че в МВР каквато е политиката на законно избраното Правителство,такава е политиката на МВР... Схващаш ли,че не може да става дума за деполитизация и това е някакво клише,което папагалите постоянно повтарят без да влагат мисъл...
През 1991 год. в края на годината съм подписал за втори път клетвен лист с клетва пред Република България /първият ми клетвен лист беше пред Народна Република България / и във втория си клетвен лист съм се заклел и подписал да бъда лоялен към институциите и политическата система в страната и бъда политически неутрален!
Напълно съм политически неутрален.Харесвам като министри Христо Данов,Николай Добрев,Цветан Цветанов...все професионалисти от различни политически партии...Харесвам и като Премиер Георги Близнашки... Членувал съм в БКП и съм прекратил членството си съгласно изискванията на закона,за да запазя политически неутралитет и да продължа да служа на държавата!