Сприган написа:Елена написа:ТРЕЗОР написа:Това курве лъжеше,като разпрано.......и какви бяха тези следи от белезници,след повече от 6 месеца....
На мястото на това курве можеше да бъде дъщеря ти и не само твоята. Тия смотани педе..сти, които й викат - Пръдло да не са нещо повече от обикновени простаци в умниформи и излагат полицейската професия. Хайде ръси си мозък, ако имаш такъв в темите за младши експерти. Голям специалист психолог се извъди.
Извинявам се за off-topic-a. Доста крайно мнение имате към униформения състав (насъбрано от доста Ваши мнения), защо така?
Клипа е доста противоречив (лично мнение). Цялата случка изглежда много гнила.
Ти имаш право на менние и го споделяш, аз имам право на менние и го сподлям. Ти го правиш по възпитан и нормален начин без да се опитваш да ми налагаш твоето мнение, а други се опитват да ми налагат некомпетентните си мнения и да ме изкарат, че не разбирам. И това го правят хора с някакво мижаво образование, което не им дава компетентност да казват кое е право и кое не е право.
Крайно мнение имам за конкретни лица от състава, оказва се, че и управляващите ни имат такова крайно мнение и колеги, които разбират и виждат, че случилото се не е нормално и не трябва да има такива случаи. Желая ти успешен ден!