В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот Basaev » 18 Апр 2012, 20:09

В борбата със здравия разум, победата ще бъде наша....
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Basaev » 18 Апр 2012, 20:20

Той хубаво е задържан, ама да не се окаже че е някой друг извършителя ..... както стана с делото " Соло " и мн.други.
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот clearly » 18 Апр 2012, 20:47

ninja написа:
clearly написа:Четвърти разстрел в София в рамките само на месец. Този път полицаите дори не разбрали, че това е убийство. Чак в моргата медиците открили две огнестрелни рани.Заради това смъртта не е отбелязана в криминалната сводка на полицията в него ден. http://btvnews.bg/kriminalno/sobstvenik ... iozno.html

Мноо ме кефи, когато него ден, полицията земе, че опровергаее подбрани цитати на поредния форумен трол - Старши комисар Валери Йорданов: 40-годишен криминално проявен е задържан за убийството в „Горубляне”

не го казвам аз а колегата ти
Basaev » 18 Апр 2012, 19:20
Той хубаво е задържан, ама да не се окаже че е някой друг извършителя ..... както стана с делото " Соло " и мн.други.

ninja"нима си мислиш ,че не съм я чела тая новина ?Напротив но не исках да се изказвам тук, но сега ще го направя . .Ще ти кажа мнението си което съм изразила във фейса още щом като я пуснаха ,а после и при инвесторите .Брях ФБР нищо не струва пред нашето МВР.... Докат съобщят за убийството с 4 дена закъснение и хоп арестувааха заподозрян, който бил криминално проявен та он имал лични битови мотиви. И между другото доста ви критикувт из фейса ,че е мълчано и останах с впечатление,че никой не ви вярва ,че тоя е виновен.

пп Нарязали с флекс намерения в "Княжево" труп...Отначало се предполагаше, че ръцете са на около 20-годишна жена, но по-късно в други пликове беше намерена главата, торса и подбедриците, откъдето експерти заключиха, че разчлененото тяло е на мъж между 40 и 50 годин> http://www.novini.bg/news/61271-%D0%BD% ... D0%BF.html
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Basaev » 18 Апр 2012, 20:55

Истинските професионалисти в системата на МВР отдавна я напуснаха. Останаха малцина. Мен са ме спирали с колата посред бял ден и чувам как полицая ме пуска за справка по радиостанцията и казва: Рег.номер еди кой си - черен голф...... викам му, колата ми е черна ама не е голф, той гледа, върти се, накрая по емблемата разбра че е Нисан...... какво да ти кажа повече.
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот clearly » 18 Апр 2012, 21:09

ninja написа:
clearly написа:
ninja написа:
clearly написа:Четвърти разстрел в София в рамките само на месец. Този път полицаите дори не разбрали, че това е убийство. Чак в моргата медиците открили две огнестрелни рани.Заради това смъртта не е отбелязана в криминалната сводка на полицията в него ден. http://btvnews.bg/kriminalno/sobstvenik ... iozno.html

Мноо ме кефи, когато него ден, полицията земе, че опровергаее подбрани цитати на поредния форумен трол - Старши комисар Валери Йорданов: 40-годишен криминално проявен е задържан за убийството в „Горубляне”

не го казвам аз а колегата ти
Basaev » 18 Апр 2012, 19:20

ninja"нима си мислиш ,че не съм я чела тая новина ?Напротив но не исках да се изказвам тук, но сега ще го направя . .Ще ти кажа мнението си което съм изразила във фейса още щом като я пуснаха ,а после и при инвесторите .Брях ФБР нищо не струва пред нашето МВР.... Докат съобщят за убийството с 4 дена закъснение и хоп арестувааха заподозрян, който бил криминално проявен та он имал лични битови мотиви. И между другото доста ви критикувт из фейса ,че е мълчано и останах с впечатление,че никой не ви вярва ,че тоя е виновен.

пп Нарязали с флекс намерения в "Княжево" труп...Отначало се предполагаше, че ръцете са на около 20-годишна жена, но по-късно в други пликове беше намерена главата, торса и подбедриците, откъдето експерти заключиха, че разчлененото тяло е на мъж между 40 и 50 годин> http://www.novini.bg/news/61271-%D0%BD% ... D0%BF.html

Колкото ти си ми колега, толкоз и Басаев е. Стига си спамила с журналистически хъс, все едно е НОВИНА
това дето "казваш". Знаем и без да напомняш, че сме зле. Капиш ?

ninja"на заяждания ли ще си играем ?И какво лошо има ние които не сме в системата да си изразяваме гледната точка и на база и ваше , да се стигне до някакво заключение по дадена новина ?
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Basaev » 18 Апр 2012, 21:20

Права е clearly.
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот clearly » 18 Апр 2012, 21:24

Ето ви по -долу един касов бон ,върху който може да се завърже разговор .Въпросът ми е нормално ли е същият да съдържа такъв текст :Заповядайте пак!!!
Изображение
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Basaev » 18 Апр 2012, 21:29

Нормално е. В България парите са издигнати на пиедестал, съсипано е здравеопазването, образованието, пари няма за наука. Чалгата си бичи, народа си налива ракия с черпака, така че............
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 18 Апр 2012, 22:00

Машината ,не е настроена и го карат като търговско дружество ...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Basaev » 18 Апр 2012, 22:04

BARETATA написа:Машината ,не е настроена и го карат като търговско дружество ...

То си е търговско дружество. ДКЦ-тата са Акционерни дружества...... и така нататък :) Последното преобразувание на Пирогов в многопрофилна болница ЕАД, с едноличен акционерен собственик министъра на здравеопазването, съгласно ЗЛЗ от 1999 г., е свързано с регистрацията по Търговския закон :D :D :D
Аватар
Basaev
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса