SYNOPTIK написа:Министър Цветанов знаеше,че МВР е силно,позициите на властта-също,но не успя да хване момента,че това на много хора няма да се понрави и ще има ответни удари.
Забави реформата в МВР,и това може да му струва много.
А реформа се прави с Нови,Млади и Образовани хора !
А тези млади хора като кажат "какво ми дреме тоя на кой е човек и на кой колко е плащал и плаща, за мен всички са равни - под ножа" и какво ще стане?
Винаги съм казвал, че липсва комуникацията между обикновения служител и ръководството.
Когато кажа на началника си "колата няма гуми, той звънне в тил-а и там кажат няма в склада и няма пари", то е редно аз нископоставения служител да си напиша една докладна, на която началника да резолира "по-нагоре", директора като няма пари и не може да помогне да напише "по-нагоре" и така ако ще и до министъра да стигне, и той да прочете, че някой си служител надоооолу по стълбата има проблем, който никой помежду не може да разреши. И проблема ще се реши. А не прекият началник да казва "и в склада нямало" и все едно въпроса не е поставян, все едно е било сън.
Въпроси много, ама няма как да се зададат на правилните хора, защото тези по стълбицата надолу "се справят с положението", и а са казали "абе дайте, че не ми стига" и може да му истине столчето.
А иначе ХОРА има, и умни, и млади, и с желание, и с хъс да сторят нещо в замяна на заплатата си.