В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот BARETATA » 15 Ное 2010, 10:50

Енергийни напитки? А рисковете?
15.11.2010 08:37
Най-много по една на ден и да не се комбинират с алкохол - това препоръчват учени.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3403811
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 15 Ное 2010, 20:01

Главна дирекция „Охранителна полиция” предприема мерки за подобряване работата на пътните полицаи
Дирекцията обявява и електронните си адреси, на които гражданите могат да подават сигнали за неправомерни действия и нарушения на полицейски служители.
http://press.mvr.bg/NEWS/news101115_09.htm
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 15 Ное 2010, 22:25

BARETATA написа:Главна дирекция „Охранителна полиция” предприема мерки за подобряване работата на пътните полицаи
Дирекцията обявява и електронните си адреси, на които гражданите могат да подават сигнали за неправомерни действия и нарушения на полицейски служители.
http://press.mvr.bg/NEWS/news101115_09.htm

Струвами се ,че това е голяма грешка!. В България виновни няма,само полицията 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 15 Ное 2010, 22:35

Да , така се отвлича Общественото внимание :) Пример : град София ,района около "Симеоновско шосе" и самото Шосе,цяла гора , непочистени участъци , пълно с нарушители , какво правим ??? Отговор : Стои се и се опитва да се работи , ама не на теб да ти е лесно , защото се чудиш да не те ударят включително и МПС-то , това е ... :idea: По " Господари на Ефира " , отново дискутираха паркирането на частни коли от колеги - 05 РУП - СДВР . Голям проблем им е , а някои от лъскавите возила в центъра,като ще караме всички равни пред Законите в РБ, с тях какво ???
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 15 Ное 2010, 23:17

Много добра инициатива.
Единствената забележка е, че Енев чак сега реши да я подеме.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 15 Ное 2010, 23:25

BARETATA написа:Да , така се отвлича Общественото внимание :) Пример : град София ,района около "Симеоновско шосе" и самото Шосе,цяла гора , непочистени участъци , пълно с нарушители , какво правим ??? Отговор : Стои се и се опитва да се работи , ама не на теб да ти е лесно , защото се чудиш да не те ударят включително и МПС-то , това е ... :idea: По " Господари на Ефира " , отново дискутираха паркирането на частни коли от колеги - 05 РУП - СДВР . Голям проблем им е , а някои от лъскавите возила в центъра,като ще караме всички равни пред Законите в РБ, с тях какво ???

Ми ,така е Баретко в нашата мила държавица! Виждам от твоите писания че си оптимист човек...за което много се радвам ,че има такива млади хора. Но ,но,но!?!?!?!?. Искам също да ти видя оптимизма след 5,6,7,8,9 години. От 1989г аз чакам да се оправи тая държава.....и ако ме питаш вече мисля как да пратя децата си по-надалече от тука. Тъжно ,но факт! :oops:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 15 Ное 2010, 23:29

Sir Humphrey написа:Много добра инициатива.

И кое му е добрето бре Сър?
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 15 Ное 2010, 23:40

Куче написа:

А кое му е злето?
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 16 Ное 2010, 00:37

Sir Humphrey написа:
Куче написа:

А кое му е злето?

Мии, не знам вече честно сър. Аз други плакати, обяви ,телефони за корупция освен МВР не съм видял. Ти ако си видял за съдебна система ,лекари ,преподаватели в учебни заведения ,депутати и... т.н сподели ;)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 16 Ное 2010, 01:56

Куче написа:Мии, не знам вече честно сър. Аз други плакати, обяви ,телефони за корупция освен МВР не съм видял. Ти ако си видял за съдебна система ,лекари ,преподаватели в учебни заведения ,депутати и... т.н сподели ;)

Това прави ли инициативата ЛОША?
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса