от SFS » 06 Ное 2009, 01:24
Не съм съгласен и няма да ви оставя да лежите безучастно в азмака и този път. Нашия народ най много от всичко е патил от пасивното , безучастно отношение към процесите които са били от съдбовно за него значение на точно ей тази категория хора като теб и Лорда. Това са истинските виновници за положението ни и мястото което сме заемали в световните събития и цената която са плащали мускулите на общественото цяло. Предателството на гнилото, неможещото и калпавото е разбираемо и естествено. То съществува и прави същото независимо за кой народ от света става въпрос. Но за разлика от други в нашия има една есенция, която въпреки, че разбира какво прави, избира това си поведение което за мен е равно и дори по силно от самото предателство. Няма никакво извинение, няма никаква и грам частица за оправдание на действията му. Дори не е оправдано и от гледна точка на егоцентричната теория според която за тях основно движещо е личния интерес, защото те осмислят, че попадат в рамки в които ще им се сложи и вериги на основната им ценност която защитават. Не ми е познат все още движещия мотив подклаждащ
това състояние и вземане на тази позиция с изключение на едно, което се нарича отмъщение за всико на всички заради всичко, което е трябвало да изтърпят съпричстни и хора като вас под един такъв знаменател.
Стига, стига, стига с отмъщението, стига с стрели в сърцето на оня, който не е виновен за нищо. Той е само една жертва и нямате морално право да го изтезават така. Лешоядите сте вие около тялото на Икар.
ЛЕШОЯДИТЕ КРЪЖАЩИ И КЪСАЩИ...да това сте вие.
Ревизор - Одитор
"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".